Diverse

7 motive sa iti faci concediul in Mexic

Toti cei care au avut deja ocazia sa viziteze Mexicul spun ca s-ar intoarce acolo oricand, iar cei suficient de norocosi sa il viziteze de mai multe ori spun ca au gasit de fiecare data motive noi sa se intoarca.

Dar daca parerile a mii de turisti fericiti nu te-au convins, afla inca 7 motive sa iti faci concediul in Mexic:

1. Oamenii

Mexicanii sunt recunoscuti ca fiind printre cei mai prietenosi oameni din lume, in special cu turistii. Oriunde ai merge vei fi intampinat cu zambetul pe buze si orice problema ai avea vei gasi pe cineva sa te ajute.

2. Vremea

Mexicul este una din acele tari care se bucura de vreme perfecta pe aproape tot parcursul anului. Vara este anotimpul cel mai ploios, dar avantajul acestei perioade este faptul ca vegetatia prinde viata si este mai verde si mai luxurianta ca oricand. In anotimpurile calde temperaturile oscileaza intre 24 si 28 C, iar in timpul iernii intre 20 si 24 C.

3. Mancarea

Mancarea mexicana e o combinatie delicioasa de gusturi si arome unice, fiecare regiune a tarii avand propriiile sale traditii culinare. De la tarabele de pe marginea drumului pana la restaurantele cu stele Michelin, toata mancarea pe care o vei gusta in aceasta tara te va surprinde in cel mai placut mod.

4. Bautura

Uita orice fel de tequila ai baut vreodata – nu se compara cu cea pe care o vei bea in Mexic. Aici te vei putea bucura de toate aromele specifice acestei bauturi facute 100% din agave si, chiar daca vei petrece o noapte intreaga, nu te vei simti rau a doua zi.

5. Muzica

Mexicul e plin de muzica buna – de la mariachi la rock. Oriunde ai merge te vei putea bucura atat de muzica traditionala a mexicanilor si, de cele mai multe ori, si de dansatori, cat si de muzica moderna.

6. Ruinele arhitecturale

Mexicul este casa unora dintre cele mai bogate impresionante situri arheologice din lume. Ruinele a mii de piramide se gasesc pe intreg teritoriul tarii, cea mai faimoasa fiind langa Tulum, in apropierea capitalei.

7. Pachetele de vacanta

Agentiile de turism ca Filadelfia Turism au oferte speciale pentru vacante in Mexic pe tot parcursul anului. Profita de aceste oferte si rezerva-ti acum hotelul si avionul pentru un concediu in Mexic!

2 Comments

  1. Gradinariu Madalina

    M-as duce in Mexic doar sa mananc ceva. Din cate stiuu e supeer bunaa mancarea. Nu am avut ocazia sa gust ceva de-a lor ????

  2. ghelbere elena

    M-as duce in Mexic, dar unde nu m-as duce? Prefer sa merg in locurile din Romania unde nu am mai fost si unde imi pot permite.

Leave a Reply