Diverse

Accesorii care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta

Geanta unei femei poate fi un mister, aici gasesti multe lucruri si accesorii de care ai nevoie sau de care nu ai nevoie, dar tot stau in geanta. Intr-o geanta este nevoie de unele accesorii importante, mai ales in calatorii sau pe parcursul unei zile lungi la servici. Mai jos poti sa descoperi o lista cu accesoriile importante care trebuie sa se afle intr-o geanta: ochelari, portofel incapator, portfard, etc.

Portofelul este un accesoriu foarte important care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta niciodata. El nu trebuie sa se potriveasca neaparat cu geanta ta, dar trebuie sa fie destul de incapator pentru bani, carduri, acte, carti de vizita, etc. De asemenea, poti sa optezi pentru un portofel incapator cu un design sofisticat sau minimalist.

Alte lucruri importante care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta sunt bineinteles cheile de la casa, masina, birou.

Pentru a te simti reimprospatat cand ai o zi lunga si obositoare la serviciu, este bine sa ai servetele umede, gel antibacterian si guma sau bomboane mentolate.

Ochelarii nu trebuie sa lipseasca dintr-o geanta, si evident un etui pentru a putea sa ii tii in siguranta. Fie ca porti ochelari de vedere sau nu, ai nevoie si de ochelari de soare.

Portfard. In geanta este bine sa ai un portfard pentru situatii de urgenta. In el poti sa iti pui medicamente daca ai nevoie, plasturi si eventuale cosmetice de care ai nevoie de-a lungul zilei.

Incarcator. Bateriile de la telefoane din ziua de azi nu rezista asa mult, asa ca este bine sa porti la tine un incarcator pentru telefonul tau sau eventual o baterie externa.

Incearca sa ai o oarecare ordine si in geanta ta, asa iti va fi mai usor sa gasesti un lucru cand il cauti in graba. De asemenea este important sa arunci tot timpul lucrurile inutile din geanta, de care nu mai ai nevoie, asa ea va fi mai usoara. Delecteaza-te acum si alege-ti geanta  preferata si accesoriile potrivite de care ai nevoie.

Leave a Reply