Copii, Evenimente

Activitati in aer liber cu MiniArtShow 18-19 iulie

Dragi prieteni,MiniArtShow by Ioana Ginghina va asteapta in weekend-ul 18- 19 iulie la mega distractie, intr-un cadru special, in aer liber!

DSC_0933

Rapunzel poposeste sambata, 18 iulie, de la 10:30 la 12:00 in parcul IOR pentru a-iinveseli pe cei mici si a-i indemna la sarbatoare, in cadrul unui atelier creativ de faurit lanterne, “Sarbatoarea lanternelor cu Rapunzel”, insotit de facepainting, jocuri si dans.

Duminica, 19 iulie, de la 10:30 la 12:00, ne intalnim tot in IOR, cu Scufita Rosie, cu lupul si cu bunicuta la un spectacol interactiv de poveste, cu un deznodamant fericit, urmat de jocuri, distractie, dar si facepainting.DSC_0193

 

„Sarbatoarea Lanternelor Rapunzel”– 18 iulie, 10:30- 12:00, Foisorul Copiiilor, parcul IOR (AL. I. Cuza, Titan)“Scufita Rosie”- 19 iulie, 10:30- 12:00, Foisorul Copiiilor, parcul IOR (AL. I. Cuza, Titan)

Intrarea este libera!

Va asteptam!

6 Comments

 1. Rotaru Gabriela Tatiana

  Frumoase activitati,mi-aduc aminte de teatrul la care ne ducea doamna cand eram de varsta lor.Era o bucurie pentru noi.Copiii nostri nu prea au avut asemenea momente ori le-au avut mai rar.

 2. Foarte frumoase aceste activitati 🙂
  Daca as fi fost de prin zona as fi mers si eu cu Denys 🙂

 3. Mioara Hus

  Atat de mult mi-ar placea sa pot participa la spectacolele oferite de MiniArtShow!!! Din pacate, distanta mult prea mare e principalul obstacol. Sunt sigura ca Milenei i-ar placea tare mult sa participe, sa-i vada, chiar sa se implice. 🙂

  • Comment by post author

   Ana Naghi

   Din pacate nici noi nu putem ajunge, cateva ore ne despart dar asta e. Sunt activitati minunate, noi am fost in 3 la Cantec pentru Tisha si Ema si acum isi aminteste cat de frumos a fost. Merita!

Leave a Reply