Diverse

Advice Media: Transforma-ti pasiunea in profesie!

adviceCu siguranta cea mai buna carte de vizita pentru un blogger(si nu numai) este seriozitatea. In orice domeniu ai lucra, daca nu ai de gand sa o faci cum se cuvine, mai bine nu incepi!

Eu „lucrez” cu mare placere la blog, a devenit o componenta foarte importanta a vietii mele. Si mi-am dat seama ca lucrurile bune- fara promovare- isi pierd din valoare. In lumea online, cu atat mai mult e nevoie sa fii omniprezent si sa te faci auzit. Modalitati sunt destule, perseverent sa fii. Insa te poti promova si prin intalniri sau participarea la diverse evenimente. Si atunci e de recomandat sa ii oferi potentialului partener cartea de vizita. Asa mi se pare firesc.

Asadar, am nevoie de carti de vizita. Trebuie sa marturisesc ca nu prea am participat la evenimente, iar unul dintre motivele care m-au determinat sa fac asta a fost si lipsa cartilor de vizita, o modalitate eleganta si profesionista de a „da mana cu cineva” . Poate pentru altii nu conteaza prea mult, dar pentru mine conteaza. Prima impresie conteaza si nu as fi vrut sa las impresia de lipsa de profesionalism. Spun asta pentru ca blogul nu este un moft, ci o placere , dar si un business, oricat mi-ar displacea cuvantul acesta.

De ce nu am(inca) carti de vizita? Pentru ca sunt in permanenta dezvoltare, primul pas a fost mutarea pe domeniu propriu, apoi invatarea SEO si multe altele. Acum a venit momentul sa ma ocup si de acest detaliu important pentru mine.

Imi doresc carti de vizita simple, care sa reflecte un stil degajat, asa cum este si stilul blogului. Important este sa cuprinda toate datele de contact, astfel incat numele paginii mele sa ajunga acolo unde trebuie.

blog-carti-de-vizita-banner

Si am si o veste buna:

Daca esti blogger, Advice Media iti face cadou un set de carti de vizita din plastic alb sau transparent.

Ce trebuie sa faci?

Scrie un articol pe blog avand ca idee principala cartile de vizita (de ce iti doresti carti de vizita? ce carti de vizita preferi? cum le vei folosi? etc).
Pune un link in articol catre www.advicemedia.ro/carti-de-vizita/ pe expresia carti de vizita.
Trimite link-ul articolului tau catre marketing [@] advicemedia [.] ro.
Oferta este valabila pentru blogurile pe domenii proprii, cu minimum 3 luni vechime, actualizate cel putin o data pe saptamana.
 Profita de oferta pana pe 7 august si promoveaza-te prin carti de vizita din plastic sau transparente.

Succes!

10 Comments

 1. Bianca Roxana Anitei

  Ce faaain! Sa ni le arati si noua!:)

 2. Dorofte Alexandra

  Sunt curioasa ce model ti-ai ales sa faci si cum o sa arate in final ,pui si pt noi o poza pe faceboook ,nu-i asa ?Pupicei.

 3. ANA

  o sa iasa bine cred .abia astept sa le vad

 4. Daniela Zaharia

  Sa-ti spun sincer, nu stiam ca si bloggerii au nevoie de carti de vizita pentru promovare, desi este logic ca sunt necesare.
  Abia astept sa vad ce model ti-ai ales, cu siguranta va fi unul placut privirii si delicat! 🙂

 5. Astept sa ne arati modelul 🙂
  Bafta incontinunarie! :-*

Leave a Reply