Diverse

AfaceriTextile.ro- lumea magica a textilelor

Textilele sunt peste tot in jurul nostru: hainele care ne imbraca trupul, lenjeria de pat, draperiile din fereastra, covorul pe care tocmai am calcat in drum spre laptop… Sunt doar cateva, priveste in jurul tau si ai sa vezi cat de importante sunt textilele in viata noastra. Fa un joc de imaginatie si gandeste-te cum ar fi daca maine ar disparea toate materialele textile, tot ce inseamna haine, confectii si tricotaje. Nu suna prea grozav, nu?

Ma gandeam cu cata fervoare cautam informatii noi sau cele mai bune oferte la electronice sau electrocasnice, spre exemplu. Insa pana la a avea ultimul gadget lansat, oare nu ar fi bine sa aruncam o privire si sa cautam oferte si pentru textile? Fara tableta aceeaa racnet la care viseaza al meu consort as putea lejer sa imi vad de viata, dar cum ar fi acum sa stau pe scaun fara partea textila, direct pe lemn, dezbracata, fara intimitatea draperiilor, fara, fara, fara? Asa ca sotul sa se uite in continuare dupa tablete, eu ma gandesc la binele familiei si intru pe AfaceriTextile.ro sa ma informez.

 

AfaceriTextile7

 

Cam ce as putea gasi aici? Avand in vedere ca AfaceriTextile.ro este este un portal dedicat industriei textile, as gasi cam tot ce are legatura cu aces subiect:

 • Croitorii
 • Materiale si accesorii
 • Amenajare Casa si Gradina
 • Confectii pentru tot membrii familiei(dama, copii, barbati)
 • Utilaje si Echipamente textile
 • Magazine si case de moda , s.a.

Cum vad eu AfaceriTextile.ro? Ca un targ bine organizat, unde toti cei interesati pot relationa, in vederea unei colaborari sau pur si simplu pentru cumparaturi. Aici se intalnesc producatorii, distribuitorii, exportatorii, vanzatorii si cumparatorii de textile. Cu alte cuvinte, toate elementele de baza ale industriei usoare. Directorul este bine structurat, astfel ca poti gasi foarte usor toate cererile si ofertele.

O lume magica in care gasesti toate informatiile pe care ti le doresti, totul la un inalt profesionalism.

Pentru ca mie imi plac lucrurile clare, la obiect, iata cateva motive pentru care merita sa accesezi AfaceriTextile.ro, idiferent daca esti cumparator sau vanzator/exportator/distribuitor:

 1. Gasesti informatii utile despre tot ce inseamna haine, confectii si tricotaje: catalog al firmelor din domeniu + catalog produse
 2. Pagina bine structurata, navigarea se face cu usurinta
 3. Sute de cereri si oferte de produse
 4. Mediu profesional de intalnire pentru producatorii, distribuitorii, exportatorii, vanzatorii si cumparatorii de textile
 5. Adaugi gratuit cererea si/sau oferta ta
 6. In calitate de membru primesti din partea AfaceriTextile.ro un site web gratuit pentru promovarea companiei si a produselor.
 7. La incheierea unui abonament anual, primesti 2 luni gratuite si o tableta PC gratuit, pentru mobilitatea afacerii tale(si uite asa ar fi satisfacuti si pasionatii de gadgeturi, precum sotul meu).

Eu zic ca avem producatori valorosi(pe care, intre noi fie vorba, strainii ii apreciaza) pe care musai sa ii promovam. Si cum altfel mai bine decat reunind toti pionii industriei intr-un singur loc?! Un loc numit AfaceriTextile.ro

3 Comments

 1. super, am intrat si eu pe link -ul lasat de tine ,gasesti tot ce vrei,de toate pentru toti 🙂

 2. Un site folositor si bun oricui.Cred ca asa suntem noi femeile ne gandim mereu la binele familiei 😉

Leave a Reply