Diverse

Airsoft – misiune posibila cu Airsoft6

Am momente, ca orice om, cand simt ca o iau razna! Saptamana trecuta, o raceala care abia ma lasa sa vorbesc, o inspectie la scoala pregatita pana in cel mai mic detaliu, baltoacele in care ma afundam pana la genunchi la 6 dimineata in drum spre cele doua autobuze pe care le iau pana la serviciu… Imi venea sa impusc pe cineva! Stati, sa nu credeti ca vorbeam serios, e o expresie, nu o luati de buna!

Cert este ca fiecare dintre noi are un gram de agresivitate in el. Ca in povestea cu ingerasul pe un umar si dracusorul pe celalalt. Cum gestionam aceasta agresivitate e partea a doua. Ma gandeam sa incerc totusi altceva, nu am suficiente farfurii…

Si al meu sot mi-a sugerat, mai in gluma, mai in serios, sa incerc airsoft. M-am uitat cam lung la el, convinsa ca e vreun medicament din ala care te face sa zambesti tamp dupa una-doua bucati. Nu, cica e un fel de lupta delicata(soft). Cum vine asta?! I-am cerut sa ma lamureasca si pe mine.

Airsoft este de fapt un joc cu tenta militara in care se folosesc replici airsoft ale armelor adevarate, iar munitia o reprezinta bile de plastic care nu lasa semne vizibile. Tocmai de aceea, participantii trebuie sa joace fair si sa recunoasca atunci cand sunt „impuscati”.

Aha, un fel de Counter Strike pe viu! M-am luminat si eu, nu a fost greu deloc.

babyeagle_12_

Bine-bine, dar pentru asta am nevoie de o arma airsoft, de echipament tactic si de bile airsoft. De unde le cumpar? A fost prima mea dilema. Care s-a spulberat rapid, caci raspunsul a venit cu aceeasi viteza: Airsoft6. Nu este numele unui avion de lupta, ci al unui magazin din Constanta ce comercializeaza tot ce iti trebuie sa pleci la lupta. La o lupta airsoft. Am mai lamurit un lucru.

Dar tot nu intelegeam unde ma desfasor? Ca nu pot lua pistolul sa incep sa trag in scoala. Ca doar nu sunt in America…Nu, astfel de lupte au loc in spatii special amenajate sau in ruinele unor foste fabrici ori unitati militare.

Asadar, pentru cand vreau sa ma deconectez de la nebunia cotidianului eliberand stresul particip la un joc fairplay, organizat in spatii speciale si cu echipament adecvat. Decat sa sparg farfurii, decat sa ma cert cu cei dragi si sa scap porumbei, mai bine aleg airsoft.

Ce spui, tu ai alege sa te deconectezi asa?

logo airsoft

4 Comments

  1. Rotaru Gabriela Tatiana

    Amuzant articol,nu cred ca as alege asa ceva,dar tot un joc pentru a te relaxa.

  2. Cand suntem nervosi ne vin toate prostiile in cap 🙂
    Un articol minunat! :-*

  3. nastasiu geanina

    Hmmm,cand eram mica am fost inscrisa la tir cu pusca 🙂 mai ca m-ar tenta o sesiune de airsoft….mai ales ca eram si bunicica 🙂

Leave a Reply