Evenimente

Albul este primul pas in transformarea stilului tau- lansarea The ONE

Miercuri, 16 Aprilie, Oriflame a fost gazda evenimentului de lansare a noului brand de machiaj The ONE.  Andreea Raicu, imaginea brandului in Romania, a fost prezenta la eveniment alaturi de Mihai Calin, maestrul de ceremonii, spre incantarea invitatilor. Impreuna au pregatit punctul culminant al serii.

Andreea Raicu si Mihai Calin

 

De asemenea, designerul Stephan Pelgera oferit un spectacol inedit pentru invitatii Oriflame: pe un podium alb imaculat, acesta a prezentat in cadrul evenimentului rochii albe din colectia sa aniversara, pentru care a folosit accesorii viu colorate semnate Laura 8 si produsele The ONE. Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul Oriflame, Oana Dinculescu.

Albul, baza oricarui joc de culoare, a scos minunat in evidenta versatilitatea colectiei de machiaj The ONE, inspirata din ultimele trenduri in moda.

Seara a culminat cu momentul in care una dintre rochii a fost transformata inedit chiar de mana creatorului, cu spray-uri colorate, intr-un joc elegant al luminilor.

 

Colectia aniversara Stephan Pelger

Colectia versatila de machiaj, asa cum o descrie ambasadoarea Andreea Raicu, a incantat invitatii, care, pe tot parcursul serii au testat in exclusivitate produsele, pe insulele special amenajate in Loft Lounge, localul unde s-a desfasurat evenimentul.

Karolina Georgieva, (General Manager Oriflame), si Stefania Marian, (Marketing DirectorOriflame), au adus in fata publicului detalii din culisele celei mai importante lansari ale anului: The ONE.

Produsele The ONE sunt disponibile pe piata inca din luna aprilie, iar seria lansarilor va continua!

 

The ONE

PS: am acceptat invitatia Oriflame si am fost prezenta la lansare. Pot confirma astfel cat de minunata a fost lansarea, cat si de tentante sunt produsele brandului The ONE. Revin cu detalii.

Leave a Reply