Evenimente

Mame care ne inspiră – Muzeul interactiv de activități în București, Constanța și Cluj, susținut prin programul Start ONG

Asociația Work At Home Moms dă startul unui maraton de activități pentru copii, cu scopul orientării profesionale, venind în întâmpinarea acestora cu ateliere/demonstrații creative și tradiționale/meșteșugărești.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor nonadministrative.

București:

Ne dăm întâlnire pe 29 și 30 iunie cu 8 traineri din București care vor îndruma copiii între 3-12 ani în derularea unor activități în vederea dezvoltării gândirii prin implicarea abilităților native, stimularea creativității și a noilor abilități, încurajarea dexterității, agilității și pasiunii pentru artele frumoase. Unul din principalele obiective vizate este responsabilizarea lor și a părinților, precum și creșterea conștientizării privind importanța educației și integrării social-profesionale. Vizitatorii vor putea lua contact cu procesul de manufactură, instrumentele și materialele de lucru.

”Ne dorim să schimbăm pozitiv felul în care cei mici se îndreaptă spre activități specifice privind viața lor socială și profesională.

Totodată, oferim sprijin părinților participanți cu copii în cadrul atelierelor de lucru, cât și trainerilor, la rândul lor părinți care aleg să-și crească copiii într-un mod sănătos, rămânând cu ei pentru o perioadă lungă de timp și implicându-i în activități creative, culturale, meșteșugărești și de artizanat: împâslit, țesut la război, tors, lucrul cu vârtelnița, confecționare flori din hârtie, ceramică, făurire cărți, realizare obiecte vestimentare, manufactură obiecte din lut polimeric.”

Data 29-30 iunie
Ore: 10.30-17.30

Loc: Intrarea Școala Herăstrău, 1 c, corp B, în incinta centrului educațional și cultural Ludotech

Date și informații privind edițiile din Constanța*iulie și Cluj*septembrie, vor fi transmise în comunicate separate.

Asociația Work At Home Moms vine în întâmpinarea mamelor care doresc să lucreze part time, project based, home based, dar și a celor antreprenoare.

Leave a Reply