Diverse

Alege sa cumperi biciclete MTB la cel mai bun pret din Romania

Recent, am descoperit magazinul click4sport.ro, care comercializeaza o gama vasta de biciclete Mountain Bike. Am fost mereu pasionat de mersul pe bicicleta, insa niciodata nu m-am gandit sa investesc serios in aceasta pasiune. Vechea bicicleta era un model care a apartinut tatalui meu, insa era timpul sa o schimb.

Magazinul click4sport.ro mi-a deschis calea spre noi oportunitati pentru o bicicleta Mountian Bike, deoarece ofera produse pe buzunarul tuturor.

Nu imi permiteam o bicicleta foarte scumpa, insa am gasit cateva modele care sa ma faca sa trimt o comanda online.

Am ales sa cumpar un model pentru adulti redus la formidabilul pret de 999 RON. Aceasta oferta este foarte avantajaosa mai ales pentru cei care au un buget limitat si doresc sa cumpere o bicicleta eficienta la un pret bun. Modelul ales de mine se numeste Ultra Nitro 29” negru/galben 440 mm. Bicicleta MTB cu cadru din aluminiu, roti mari de 29″, frane pe disc actionate mecanic, 21 de viteze si furca cu suspensie.

Avand in vedere toate caracteristicile, consider ca la acest pret este precum un cadou. Bicicleta este foarte solida, iar stratul de vopsea este indeajuns de gros incat nu poate fi afectat de conditiile meteorologice. Este un lucru de care trebuie sa tii cont, deoarece pe termen lung cadrul nu va oxida.

Modelul pe care l-am ales are cele mai late roti din acesta gama de biciclete. In general, gama de biciclete MTB de pe site ofera trei alternative:

Cu roti de 29” – sunt bicicletele cu cele mai mari roti. Acest lucru permite ca roata sa se invarta cu multa usurinta pe un teren accidentat si bicicletele au carcateristici bune pentru alpinism. Dezavantajul acestor roti este ca ingreuneaza pedalaltul la drum lung, fancand parcursul destinatiei greoi pentru utilizator.

Bicicletele cu roti de 27.5” sunt cele mai populare, in special pentru un traseu de tip enduro. Sunt mult mai usoare fata de cele cu dimensiunile de 29”, insa nu isi pierd din calitatile “off road”.

Gama de biciclete MTB cu 26” face parte din vechia fabricatie care a fost inlocuita aproape definitiv de cele cu roti de 29” si 27.5”.

Site-ul click4sport.ro iti pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte de sezon pentru biciclete, fie ca esti incepator in acest sport sau profesionist. Este foarte convenabil sa achizitionezei cat timp sunt promotii pe site, deoarece poti achizitiona o bicicleta pentru adulti pornind de la 999 RON, iar cu restul de bani ramasi poti sa cumperi echipament si accesorii necesare pentru intretinerea bicicletei. De asemenea, biciletele pentru copii sunt disponibile de la 499 RON si ar fi cazul sa profiti deca ai copii. De ce? Pentru ca la acest magazin se desfasoara Campania 1 iunie si reducerile sunt substantiale.

Ciclismul in Romania devine din ce in ce mai popular, deoarece multe persoane renunta la mersul cu masina la job in favoarea bicicletei. Chiar daca modelul pe are l-am achizitionat este Mountian Bike asta nu inseamna ca nu il pot folosi si in oras. Bicicleta este cu atat mai rezistenta in mediul urban, iar probabilitatea unei pene de roata scade si mai mult.
Recomand cu incredere site-ul click4sport.ro, deoarece ofera cele mai bune biciclete MTB la preturi promotionale, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Leave a Reply