Diverse

Alege un fotograf de nunta din Bucuresti pentru amintiri de neuitat

19 august 2014

Ziua cea mare se apropia cu pasi repezi. Ultimul an fusese un adevarat chin, niciunul dintre ei nu isi imaginase cata munca, alergatura si stres inseamna sa organizezi o nunta. Dan spunea ca pregatirile astea l-au epuizat si ca macar pentru asa ceva si nunta trebuie sa fie un eveniment unic in viata… Ioana zambea, dar in sinea ei ii dadea dreptate.

15 iulie 2013

Dupa 7 ani de relatie simteau ca ar cam fi cazul sa devina Mr & Mrs Postolache. Asa ca au fixat data casatoriei dupa care a inceput nebunia.

Mai intai au ales biserica si au mers sa discute cu preotul. S-au minunat cand au vazut ce agenda incarcata are acesta! Slava Domnului, era loc si pentru ei in ziua de 26 august!

Apoi au mers cu inima cat un purice la restaurantul care le placuse de la nunta unor prieteni. De ce cu inima stransa? Pai daca in casa Domnului iti trebuie programare sa intri, in cele lumesti cum va fi? Cam asa se intrebau cei doi tinandu-se de mana si facand cruci cu limba. A iesit bine si de data asta.

Bun, cununia religioasa fusese programata, restaurantul rezervat, acum urmau detaliile care vor face nunta lor una de vis: trebuiau sa aleaga cele mai bune servicii foto video nunta , sa aleaga rochia de mireasa si costumul, sa dea comanda de invitatii, sa…

Cu invitatiile a fost chiar mai usor decat credeau, au deshis un catalog si amandoi au pus degetul pe acelasi model.

Rochia si costumul nu trebuia sub nicio forma cumparate cu multa vreme inainte, silueta le putea juca feste si nu puteau risca.

Ramanea un detaliu foarte important de stabilit: la cine vor apela pentru fotografii si filmare. Stiau ca trebuie sa aleaga profesionisti cu bune recomandari, nu era ca si cum puteai sa refaci fotografiile sau filmarea. Nu aveau de gand sa faca rabat de la calitate si sa regrete toata viata. Deci ce servicii foto video alegeau era foarte important. Aceiasi prieteni la a caror nunta descoperisera restaurantul lor de nunta le-au recomandat serviciile foto video nunta Bucuresti ale lui Lucian Joita. Dupa 2 ani de la nunta lui Cristi si a Angelei, lumea inca vorbea despre fotografiile de exceptie. Asta isi doreau si ei si asta au hotarat sa aiba. Au format imediat 0764.687.411. Stiau ca acest numar era mai mult decat un numar de telefon, era cifrul care deschidea un seif in care se afla premiul pentru cele mai frumoase fotografii de nunta.

26 august 2014 -ziua cea mare

Zambete, emotii, lacrimi de fericire, voie buna si distractie. O zi mai frumoasa decat se asteptau ei in urma cu un an, cand incepusera pregatirile. Iar profesionistul pe care il sunasera era acum acolo si imortaliza tot.

Septembrie 2014

Fotografie si filmare profesionala de nunta

– Sunt incredibile! Parca ar fi o poveste minunata! Iar personajele suntem noi, spuse cu lacrimi de bucurie Ioana.

Se uitau la albumele lor de nunta si la filmare…

2 Comments

  1. Intr-adevar un fotograf profesionist este esential pentru ziua cea mare deoarece, spre deosebire de dvd-ul care il vei avea ti-e mereu mult mai la indemana sa te uiti pe minunatele poze facute cu atata talent.

  2. Nicolae Claudia

    Era bine daca stiam anul trecut, am avut botezul la fetita si am cautat o luna un fotograf bun

Leave a Reply