Diverse

Altfel de evenimente

LORENZO

Exista acele evenimente corporate de care probabil nu multi ati auzit. Si exista si oameni care furnizeaza servicii de evenimente corporate la noi in tara. De ce este o alegere buna sa sustii un eveniment corporate? Sau mai exact, care sunt avantajele?

In primul rand, s-ar putea ca acest concept sa iti fie strain. Ce sunt aceste evenimente? Prin evenimentele corporate nu transmiti numai mesajele companiei, ci si viziunea acesteia. In egala masura, imaginea companiei este reflectata in cel mai mic detaliu al unui eveniment corporate si de aceea implementarea optima este o conditie necesara a reusitei. Evenimentul va fi perceput de unii dintre cei mai importanti parteneri.

Evenimentele concepute special pentru angajati sau cele dedicate clientilor firmei sunt cartea ta de vizita. Ele pun in valoare viziunea companiei si sunt un instrument important pentru imbunatatirea relatiilor, atragerea de noi parteneri si motivarea celor deja existenti. Oricare ar fi obiectivul tau sau al oricaruia, in organizarea unui eveniment corporate, asistenta echipei magicianului Lorenzo Cristian asigura solutii eficiente, magice, cu o executie ireprosabila si rezultate care sa aduca zambete pe buze oamenilor si sunete de aplauze care sa acapareze sala.

Echipa magica si recuzita pe care o detine le permite sa personalizeze orice show, astfel incat sa scoata in evidenta produsul lansat sau compania. Printre angajatorii echipei se numara cunoscutele branduri: Heineken, LG, Toyota, PRO TV, TVR, P&G, Jidvei si multi altii.

Alege sa sustii un eveniment corporate alaturi de Lorenzo Cristian. In caz ca nu stiai cu ce se ocupa, Lorenzo Cristian este un magician cu aproape 20 de ani de experienta. Aproape 20 de ani de cand a invatat primul truc de magie. Pasiunea si perseverenta i-au adus in timp titlul de artist de talie internationala, cu peste 10 ani de exeprienta acumulata in Ibiza, Madrid, Barcelona, Londra si ski resorturi din Austria. Momentan conduce o echipa de artisti cu care isi sustine propriile spectacole. In acelasi timp creaza efecte speciale pentru spectacolele mari a diverselor staruri. Tot ideile si creatile sale au reusit sa revolutioneze formatul campaniilor de marketing pentru diverse firme din Romania. De asemenea, Lorenzo Cristian sustine copiii si tinerii care urmaresc o dezvoltare pe partea artistica.

Lorenzo este un magician cu multe realizari si atestate care aproba acest lucru. Intereseaza-te si tu despre munca lui si cu siguranta vei fi placut impresionat!

4 Comments

  1. eu sunt pasionata de numerele de magie. Raman mereu cu gura cascata la astfel de spectacole.

  2. kamy camelia

    Interesant articolul,si mie imi plac nr de magie,imi place mereu sa le urmaresc cand am ocazia

  3. Nicolae claudia

    Imi place magia..magia de calitate, in care nu te prinzi de truc..

Leave a Reply