Diverse

Am descoperit Miriam Celeste Accessories

Iubesc frumosul si oamenii talentati. Pentru cei care cred ca handmade-ul e ceva usor si ca oricine poate crea lucruri faine, ii invit sa o faca. Eu, care-s doua maini stangi, stiu cel mai bine cat de greu este drumul de la o idee la produsul finit. De aceea o spun, cu riscul de a ma repeta: iubesc frumosul, in orice forma a sa si apreciez maxim oamenii talentati, creatorii handmade.

De ce Miriam Celeste Accesories?

Despre un astfel de om vreau sa va povestesc. O mamica tanara, cu un zambet care emana frumusete si bunatate. Si, pe deasupra, mai e si talentata foc. E creatoarea din spatele Miriam Celeste Accesories si chiar va invit sa intrati pe pagina ei sa va convingeti ca realizeaza lucruri minunate.
Daca ar fi sa descriu intr-un singur cuvant creatiile Miriam Celeste Accesories, acesta ar fi diafan. Cum altfel as putea sa o fac, cand culorile pastelate, florile textile, dantelele si perlutele sunt prezente peste tot?!

Ce creatii vei gasi la Miriam Celeste Accesories?

Ca este vorba despre accesorii, e lesne de inteles. Dar sa detaliem putin ce tip de creatii vei descoperi:

• Accesorii de dama (coliere, ceasuri, brosa pentru gulerul camasii, brauri etc.)

• Accesorii de par (bentite, cordelute pe suport metalic, elastic etc.)

• Accesorii pentru mirese/ evenimente speciale (tiare, coronite, diverse accesorii)

• Jurnale & Biblii personalizate

• Tablouri personalizate
• Decoratiuni pentru casa & nunti

Sa nu ma intrebati ce imi place mai mult, fiindca nu pot alege ceva anume. Imi plac toate. Si mi le-as dori pe toate, la fel de mult. Daca si voi va doriti minunatiile, sunteti la un mesaj distanta, iar daca va simtiti norocoase, va invit la concursul de pe pagina Miriam Celeste Accessories (click aici pentru a ajunge la concurs, aveti timp pana pe 24 aprilie). Succes! Atat la concurs, cat si la cumparaturi! 🙂

3 Comments

  1. Valeria Chertes

    Foarte frumoase lucruri.

  2. ghelbere elena

    Ce minunatii poate sa faca doua maini maestre!

Leave a Reply