Diverse

Am testat serviciul #SuportClientiNonStop de la Flanco

Oare de cate ori nu am avut nevoie sa sunam la serviciul pentru clienti? De cele mai multe ori problemele chiar erau urgente si simteam ca trece o vesnicie pana cand ne raspunde un operator. Si uneori chiar dura o vesnicie… De parca situatia nu ar fi fost si asa neplacuta, nu?

Ei bine, Flanco isi doreste sa schimbe ceva. Si a lansat serviciul de asistenta telefonica SUPORT CLIENTI NON-STOP. Numerele de telefon pe care le poti apela pentru a discuta cu un operator Flanco sunt 037.447.71.00 sau 021.203.81.70.

Ce e deosebit la acest serviciu in comparatie cu altele? Pe langa faptul ca poate fi apelat oricand, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, ni se promite un timp de raspuns de maxim 40 de secunde. Adica din momentul in care ai initiat apelul si pana esti preluat de un operator #flanco.

Mi s-a parut indrazneata promisiunea si am vrut sa testez eu insami timpul de raspuns. Asa ca am apelat numarul 021.203.81.70 si am cronometrat timpul scurs. Asa cum se poate observa in filmulet, a intrat initial acel mesaj automat, iar dupa fix 30 de secunde un operator a preluat apelul.

 

https://www.instagram.com/p/BJItlr5BEXM/?taken-by=ananaghi

 

Am intrebat operatorul care este durata de livrare pentru o comanda plasata online pe www.flanco.ro si am aflat ca in maxim 48 de ore de cand comanda este confirmata produsele sunt la mine acasa.

Revenind la experimentul meu, vreau sa spun ca, pe langa curiozitatea mea de a testa viteza de reactie a serviciului #suportclientinonstop am contribuit si la imbunatatirea acestuia. Pentru ca Flanco si-a propus sa scurteze timpul de preluare a apelurilor si e nevoie de feedback.

Concluzia mea e una cat se poate de sincera: 30 de secunde mi se pare un timp mai mult decat decent de asteptare, iar operatorul chiar m-a ajutat cu informatia de care aveam nevoie.

16 Comments

 1. Andreea Grecu

  La câtă reclama mai fac, măcar sa fie servicii bune, zic! ?

 2. ghelbere elena

  De i-ar tine si nu ne-ar mai lasa cu telefonul la ureche minunte in sir.

 3. Andutu Alex

  Offff peste tot ne pune in asteptare..

 4. Am sunat si eu la ei si chiar se tin de cuvant si raspund in cele 40 de secunde promise. Merita felicitari si sper sa invete si altii de la ei.

 5. Cristina Popescu

  Un serviciu util su rapid pentru a afla informatiile care te intereseaza.

 6. Nicolae Claudia

  Am facut si eu experimentul :35 secunde a durat.. chiar e super tare.. pe la unii operatori de telefonie stai cu orele

 7. Miha Mihaela Lavinia

  foarte buna initiativa,sper sa ramana asa mult timp nu doar acum

 8. In concluzie?Se poate si la noi….

 9. Rox

  Ma bucur ca Flanco sparge gheata. Poate o vor face si alte companii. Timpul e atat de pretios incat nu ne permitem sa-l irosim asteptand…

 10. stoica claudia

  Buna treaba ,inca nuam comandat nimic de la FLANCO ,dar cine stie!

Leave a Reply