Diverse

Ambalajul este cartea de vizita a afacerii tale

banda adeziva personalizata

Majoritatea produselor din jurul nostru vin ambalate. Poate nici nu ne dam seama cat de important este modul in care un produs este ambalat, desi in mod inconstient alegem un produs pornind de la acest criteriu. Din fericire, clientii au la dispozitie numeroase optiuni si piata sistemelor de ambalare este una destul de generoasa.

Ambalare cu banda adeziva personalizata vs banda adeziva simpla

De cate ori nu am primit un colet pentru ambalarea caruia s-a folosit o banda adeziva personalizata cu logo-ul brandului expeditor? Cu siguranta inainte de a deschide pachetul am remarcat banda si ne-am gandit ca firma care a expediat acorda importanta acelor mici detalii care fac diferenta.

Exista doar o prima impresie si este important ca impactul sa fie unul pozitiv. Desi poate parea un aspect insignifiant, utilizarea unei benzi personalizate in ambalarea unui produs transmite un mesaj important clientului: nimic nu este lasat la voia intamplarii si nu doar produsul livrat, ci si modul in care acesta este livrat clientului fiind important, in egala masura. Asadar, in timp ce o banda adeziva obisnuita va avea exclusiv rolul inchiderii unei cutii, una personalizata va fi si o carte de vizita simpla si eficienta.

Ambalare sigura cu ajutorul foliilor cu bule

Asa cum mentionam in randurile de mai sus, conteaza foarte mult modul in care un produs este ambalat in vederea livrarii ulterioare. Pe langa personalizarea ambalajului este recomandata protejarea produsului. Exista anumite produse care necesita protectie suplimentara: recipiente din sticla si produse electronice si electrocasnice fiind doar cateva exemple.

Simpla ambalare in cutii de carton nu asigura protectie produsului din interior. In acest caz se recomanda utilizarea unei folii cu bule. Acest produs aparent banal poate preveni pagube semnificative, protejand produsele fragile de eventualele accidente care pot aparea la manipulare si transport. Acest lucru este posibil gratie unui strat protector de aer prezent in acele bule ale foliei.

Iata deci care sunt avantajele utilizarii foliilor cu bule:

 • Protectie impotriva socurilor mecanice
 • Protectie impotriva umezelii
 • Protectie impotriva prafului
 • Pe langa protectie, foliile cu bule permit depozitarea in siguranta, pe termen lung. Mai mult, ele se pot recicla, aspect deloc de neglijat in conditiile in care activitatile pe care omenirea le desfasoara sunt tot mai evidente prin impactul negativ asupra mediului inconjurator.

  C.T.L. Ambalaje-sisteme de ambalare de calitate

  Pentru clientii care sunt in cautarea unor sisteme de ambalare de inalta calitate produse in tara noastra C.T.L Ambalaje este solutia potrivita si la indemana. Alegerea unei firme specializate este intotdeauna cea mai buna optiune.

  De ce sa alegi C.T.L. Ambalaje? Iata doar cateva motive:

 • Firma are o experienta relevanta in spate, iar clientul are garantia oglindirii acesteia in calitatea produselor
 • Echipa este una dinamica, formata din personal calificat
 • Produsele sunt realizate la cele mai inalte standarde, cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie
 • Capacitate mare de productie – dublata in doar ‘ ani de activitate
 • Raport corect calitate-pret
 • In concluzie, daca iti doresti ca produsul tau sa ajunga la client intr-o maniera care denota grija pentru acesta, dar si pentru detalii, recomand pagina web C.T.L. Ambalaje pentru a descoperi exact sistemul de ambalare de care ai nevoie.

  ________________________________

  C.T.L. Ambalaje – date utile
  Telefon – 0747 319 900
  Mail – office@ctlambalaje.ro
  Website – www.ctlambalaje.ro/
  Adresa punct de lucru – Iasi, Sos. Chisinaului , Nr. 1

  Leave a Reply