Copii, Evenimente

Anul acesta, Moș Nicolae aduce ȘCOALA DE BASM la Teatrul Ion Creangă

De Sfântul Nicolae, micuții spectatori ai Teatrului Ion Creangă primesc gratuit revista ȘCOALA DE BASM și câte un prietenos caiet de matematică.

Copiii, însoțiți de părinți, bunici sau cadre didactice, sunt așteptați pe 6 decembrie, la ora 10.00, la spectacolul „Când jucăriile spun pa!”. Personajele aflate pe scenă au pregătit o poveste captivantă despre cât de important este să ne păstrăm copilăria din suflet, adevărată oază de miracol şi frumuseţe. Astfel, Teatrul Ion Creangă se alătură echipei ȘCOALA DE BASM în inițiativa de a promova creativitatea și educația în rândul celor mici.

<< Sistemul de învățământ are nevoie de sprijin în dezvoltarea sa, iar educaţia nonformală ar trebui să fie o completare esențială. Revista noastră își propune exact acest lucru, să ajute la creșterea nivelului de educație din România, prin conținutul de calitate, dar și prin faptul că este disponibilă în școlile din toată țara, la cererea părinților sau a cadrelor didactice. >> declară Andreea Carp, inițiatoarea proiectului.

 

 Scoala_de_basm_la_Teatrul-Ion-Creanga

 

Revista ȘCOALA DE BASM a fost lansată pe piață acum o lună și se poziționează drept revista isteților de 6-12 ani din toată țara. Pe parcursul rubricilor sale, personajele de basm cu ghiozdanul în spate îi ghidează pe cei mici în lumea poveștilor tradiționale presărate cu noutăți din lumea actuală. Al doilea număr, proaspăt ieșit din tipar, reconstituie atmosfera sărbătorilor de iarnă prin intermediul jocurilor și descoperirilor din cele mai vaste domenii.

Cei care nu vor putea fi prezenți la spectacolul Teatrului Ion Creangă pentru a primi gratuit revista o pot comanda la numărul de telefon: 0756.120.300 sau pe adresa de e-mail edituracopilaria@yahoo.com. De altfel, părinții care vor să le facă juniorilor un cadou deopotrivă educativ și distractiv pot opta pentru varianta abonamentului lunar. Mai multe informații despre publicație aflați pe www.scoaladebasm.ro sau pe pagina de Facebook/ScoaladeBasm.

4 Comments

  1. Ce ma bucur cand citesc despre Teatrul Ion Creanga….foarte frumos si bine-venit pentru cei mari dar si pentru cei mici ! 🙂

  2. Foarte frumos! 🙂
    Eu cu Denys nu pot merge dar am dat un share poate am in lista prieteni care vor sa mearga 🙂

Leave a Reply