Diverse

Aparatele mele electronice de ieri si de azi

Maria se uita visatoare la telefonul mobil… Ion o urmarea si nu zicea nimic.
– Mai tii minte, Ioane, cand am luat telefonul asta? M-am uitat o zi intreaga la el, asa drag imi era. Si vorbeam ca doi porumbei, de ne uita Dumnezeu…de cate ori mi s-a lipit mamaliga… Eeei, Ioane, mi-ai fost drag candva.
– Cum adica, ti-am fost? Ce cal am fost, ce gloaba-am ajuns, ai?
– Nu, mai! M-am procopsit cu tine pe viata, n-am ce-i face! Dar am ramas de rasul curcilor! La cine ai mai vazut tu, Ioane, telefon ca al meu? Daca, Doamne-fereste, cade cuiva in cap, infund puscaria. Asta-i arma alba, nu gluma. Iar eu sunt o fiinta delicata, merit un telefon pe masura gingasiei mele…

– Nu, zau! Si cam cat m-ar costa gingasia asta a ta? Dau faliment sau ma imprumut la neamuri?
– Zau ca ma enervezi! Ti-am aratat de mii de ori oferta Oktal pentru telefoane Nokia Dual Sim si ti-am zis ce model vreau. Nu e scump, ti-am zis ca la Oktal gasesti oferte pentru toate buzunarele… Nu iti face grija, nu vinzi vaca sa imi iei telefon!

– Daca tu vrei telefon nou, io vreau televizor nou! Asta vechi e obosit rau. Cand te uiti la el, nici nu stii ce culori vezi, iar eu de ochelari nu am nevoie. A innebunit lumea, cica televizor LCD mare sa imi iau, daca se poate Sony. Da’ vreau unul d’ala mare, Marie, cand ma uit la meci, sa ma feresc de minge, he-he. Ce zici de asta din oferta Oktal?

– Mai, Ioane, daca ma uit la televizorul asta la vreun film cu stafii, nu mai dorm neam! Vrei sa imi stea inima?!
– Lasa, Marie, ai mai vazut tu drac mort si rata innecata? Nu mori tu dintr-atat, fii fara grija! Nu-s io asa norocos!
– Adica ce vrei sa spui? Ca sunt ca televizoru’ tau ala vechi, sau cum? Te uiti la mine si mi s-au sters culorile? Nu mai merg butoanele cum trebuie? Ai grija ce spui, ca asculti meciurile la radio!
-Gata, bre, glumeam! Facem imprumut la C… si luam si telefon si televizor. Ca decat sa intru in gura ta, mai bine imi iau televizor!
– Ca bine zici! Auzi, Ioane, da lu’ Georgel al nostru nu ii luam nimic? Uite, vine si Craciunul, doar nu vrei sa zica lumea ca suntem parinti nebuni, ne luam numai pentru noi. Zau asa!
– Uite cum zic: ii luam si lui un laptop d’ala, ca ma bazaie de mult ca vrea! Am vazut la Oktal un laptop ieftin, scapam bine!
-Atunci am hotarat, comandam pe Oktal si pana de Craciun e toata familia fericita!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Aparatura electronica se inoieste in fiecare an, noi o schimbam cand se strica.

Leave a Reply