Copii

Are mama o fetiță frumușică foc, în haine Disney o îmbrac pe loc!

haine disney pentru fete

Fie, v-am vândut pontul din start. Chiar așa stau lucrurile: are mama o fetiță frumușică foc. Și dacă tot e frumoasă din naștere, din gene, din percepțiile mele izvorâte din iubire pură, trebuie musai să fie frumoasă și din preocupare. Deocamdată, a mea. Și mă preocup cât de tare pot să fie frumoasă. În ținută și-n purtare. Trebuie să recunosc că deocamdată îmi iese mai tare partea cu ținuta, asta și pentru că am ajutor de nădejde. Încă mă mai gândesc dacă să dezvalui sau nu, v-aș spune doar așa: haine Disney pentru fete. Parcă vă și văd – ați intrat în febră pentru alegerea cadoului de 1 iunie, aveți comenzi certe, trebuie să fie original, de poveste, cu povești, cu personaje îndrăgite, memorabil, jucăuș, apreciat, surprinzător, versatil, modern.

Haine Disney pentru fete – hainute cu poveștile la purtător

Știți, de fapt, sunt secretoasă de felul meu, dar nu egoistă, drept urmare vă spun că www.copilascochet.ro se numește ajutorul meu de nădejde. Găsesc aici hăinuțe simple, dar de efect, vesele și din materiale de calitate. În plus, nu sunt nevoită să străbat kilometri, să consum energie inutilă prin magazine, consum doar energia aferenta unor click-uri pe produse. Vă spun, energie puțină și rezultat fabulos. Acum, pentru că se apropie 1 iunie, am umplut un coș virtual, care coș o să umple dulapul din lumea – și așa minunată – a fetiței mele.

Poate vă întrebați de ce sunt atât de sigură că lumea fetiței mele e minunată. Poate vă ziceți că îmi dau talente de mamă Super Eroină. Da, sunt super eroină când aleg haine Disney pentru fetita mea. Pentru că o las să poarte super eroi, să își pună la ținută un super zâmbet, să fie super fericită. Asta mă face să fiu și eu Super Eroina. Fericirea ei inspirată de faptele mele e super puterea mea. Mai am câteva super puteri, dar o să vorbim cu altă ocazie despre ele.
Haine Disney pentru fete, cotă parte din iubirea pentru copil

Am o deviza: lucrul cu adevărat important pe care putem să-l oferim copilului este iubirea. Restul e marketing. Dar, vedeți voi, și iubirea asta e despre multe: a oferi timp, a oferi lucrurile necesare, a oferi îndrumare. Deci, până la urmă, ajung să mă contrazic: și marketingul e cotă parte din iubire.

Hainele sunt mai mult decât strictul necesar. Sunt despre a forma gusturi. Sunt despre libertate. Sunt despre grija pentru calitate. Iar, dacă ai o fetiță, cele mai frumoase haine pe care poți să i le oferi sunt cele care o poartă în lumea poveștilor, cele care o rup de realitate și îi conferă libertatea de a intra în pielea oricărui personaj.

Așadar, am idei fixe și insist cu cea conform căreia hainele Disney pentru fete sunt despre iubirea ce i-o porți și despre poveștile în care o lași să navigheze. Pentru că știu ce spun!

haine disney pentru fete

Cadouri inedite de 1 Iunie: ce zici de o ședintă foto în haine Disney pentru fete?

Imi permit, dragă mămică, să îți dau și câteva sfaturi ca ziua de 1 iunie să fie pe măsura sufletului și pe măsura necesarului de iubire și atenție a copilului tău.

Oferă-i cadouri inspirate. Muză să îți fie iubirea ce i-o porți și pasiunile ce le nutrește.

Oferă-i timpul tău. Faceți o sedință foto, purtați haine similare și aliniază-ți zâmbetul la zâmbetul inocent al copilului. Îmbrac-o în haine Disney pentru fete, haine care cu siguranță îi plac. Astfel, vei avea siguranța că peste 30 de ani nu o să i se pară nimic demodat. Nici tricoul cu Mickey Mouse. Nici zâmbetul vostru. Nimic din 1 iunie 2018. Totul o să fie actual. Ai idee de ce? Pentru că simplitatea, iubirea si copilaria nu se demodează niciodată.

Vă doresc 1 iunie cu veselie, cadouri de la Disney să fie, desene pe asfalt și soare în suflete!

2 Comments

  1. Gradinariu Madalina Petronela

    Ce dragut! As da si eu o comanda pentru sora mea

Leave a Reply