Copii

Au inceput inscrierile la Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina!

In luna mai va incepe un nou modul al Scolii de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina!

acto3

Ce vor face cei mici in cadrul acestui modul? Un scurtmetraj! Cum? Vor invata sa lucreze in echipa, cum sa pregateasca un rol , sa asimileze un personaj, vor face studiu pe baza textului, invatand totodata si tehnici de expresivitate si miscare. Mai mult decat atat, vor invata cum se pregateste un film, chiar de la un regizor adevarat, vor afla detalii despre imagine si sunet si se vor intalni cu actori profesionisti!

 

Si pentru ca incurajam creativitatea si exprimarea libera, scenariul scurt metrajului va fi creat in echipa, fiecare contribuind cu idei in privinta derularii povestii si construirii personajelor!

acto4

Nu mai este nevoie sa va spunem ca distractia si prietenia sunt garantate! Va asteptam pe voi cu entuziasmul!

 

Teatrul este o metoda de educatie si invatare, care poate interveni in formarea unui tanar, aducand elemente pe care, de cele mai multe ori, invatamantul clasic nu le ofera. La Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina, mai presus de cunostintele din domeniul actoricesc, sta dezvoltarea personala a fiecarui cursant.

 

Pentru mai multe detalii si inscrieri, va stam la dispozitie la: 0749 41 9999; miniartshow@gmail.com

2 Comments

  1. Mie imi place foarte mult Ioana Ghinghina si imi e dor de ea pe micul ecran. E foarte frumos ceea ce face pentru copii, fiindca le dezvolta creativitatea si increderea in ei.

  2. Nicolae Claudia

    Mi-ar placea ca fetita mea sa fie atrasa de astfel de activitati.

Leave a Reply