Diverse

Autorizatie pompieri pentru sala de dans si nunti

In comunele mari din Romania nu exista restaurante. Cand fac nunta, botez sau parastase oamenii pun corturi in curte sau inchiriaza localuri.

Sigur ar exista posibilitatea sa se duca la o cantina sau un restaurant din oras, dar bunicilor le-ar fi greu sa ajunga acolo, in plus care este mandria miresei si a mirelui? Sa-i vada lumea trecand gatiti pe ulita, sa se vorbeasca mult si bine despre nunta lor.

La restaurant traditiile sunt simplificate, in plus meniul nu poate tine pasul cu gusturile organizatorilor. Stiu un socru care ar fi dat orice ca la nunta fiului lui sa se serveasca piftie:

-Domnule, nunta fara racitura nu are haz, repeta bietul om, dar nu a tinut bucatarul cont de visul lui.

In multe locuri din tara exista bucatarese specializate pentru nunta sau parastas. Ele vin la casa miresei si ajutate de femei pregatesc totul in noaptea nuntii. Este un spectacol si o forma de socializare fara precedent, in plus, gospodinele au sansa de a-si arata public calitatile:

-Ah, iar ai facut sarmaua cat capul tau! Uita-te la mine, cat de micute sunt. Le bagi de doua ori in gura.

De la aceste nunti rustice, iti raman multe amintiri frumoase, fiindca oamenii cunoscuti isi dau mana si colaboreaza ca nunta ta sa iasa bine.

-Gata, stiu ce afacere deschidem, le-am spus in cadrul consiliului de familie! Un local pe care sa-l inchiriem celor care vor sa faca nunti. Il vad, il simt, il avem, le-am spus convinsa.

Imi plac restaurantele organizate tematic si traditional: adica au un salon in stil venetian, altul in cel francez, indian, grecesc, romanesc si servesc si feluri de mancare specifice tarii respective. In salonul arab de exemplu am stat eu si iubitul meu pe perne si am servit mancarea pe masa improvizata jos.

Autorizatie pompieri obligatorie si te zvanta de scumpa ce este, mi-a raspuns Gica mereu contra al familiei noastre.

I-am anticipat pas cu pas replicile, asa ca imi facusem temele. Am deschis laptopul si am intrat pe site-ul firmei Protescons.ro si am facut prezentarile in stilul meu caracteristic: „Familia mea”, ”Firma numarul 1 din Romania care se ocupa de avizare pompieri si elibereaza autorizatie pompieri”.

Apoi am conectat laptopul la tabla inteliganta din birou ca ei sa vada pe cine alesesem. Cum nu imi place sa plagiez, i-am prezentat cu cuvintele mele, dar mi se citea entuziasmul in priviri. Iata ordinea prezentarii punctelor forte:

-am inceput cu portofoliul. Erau atati intreprinzatori de notorietate multumiti in lista clientilor, incat ar fi fost o onoare pentru noi sa devenim colaboratori.

-am revenit asupra serviciilor: proiectare, consultanta, avizare PSI si autorizare PSI si am insistat pe disponibilitate si responsabilitate. Echipa de tehnicieni se deplasa la fata locului si inspecta cu minutiozitate localul, fiind alaturi de beneficiari si in timpul eventualelor controale ale organelor statului care evalueaza riscurile de incendii si planul de evacuare in caz de pericol. Am realizat ca ei fac totul si ne scutesc de alergatura si de timpul pierdut.

-am insistat pe oferirea de consultanta ca sa orienteze corect clientii.

In prezent, salonul nostru nu sta gol nici in perioadele de post fiindca si atunci sunt organizate intruniri, evenimente, sedinte. Succesul il datoram celor care prin demersul lor ne feresc de incendii si au pus la punct si planul de preventie, evacuare a oamenilor si stingere a focului.

Leave a Reply