Casa&gradina

4 piese dintr-un magazin gradinarit Husqvarna de care am nevoie pentru gradina mea

magazin gradinarit Husqvarna

Caut de zor si salvez produse dintr-un magazin gradinarit Husqvarna de care am nevoie pentru gradina mea. Toamna si-a intrat deplin in drepturi, dar temperaturile ridicate ma imbie sa petrec tot mai mult timp in gradina. O gradina de care nu m-am ingrijit pe cat mi-as fi dorit, dat fiind programul meu infernal din acest an. Dar am de gand sa remediez problema, drept pentru care caut produse utile in oferta unui magazin gradinarit Husqvarna cu o experienta bogata si reduceri tentante de Black Friday: Belgarden.ro

Ce lucrari intentionez sa realizez in gradina mea?

In primul rand, in aceasta toamna trebuie sa curat locul, atat de frunzele nucului, cat si de iarba. Apoi, o data curatat terenul, voi realiza aratura de toamna, pentru a ajuta solul. Fata de anii precedenti va trebui sa acord mai multa atentie acestui aspect, pentru ca am plantat cativa pomi fructiferi si e mai greu de arat printre ei.

Dupa ce am aerisit solul si l-am pregatit pentru ca in primavara sa fie mai usor de realizat lucrarile de intretinere, voi sapa in jurul pomilor plantati pentru a-i ajuta sa scape de daunatori si de ouale acestora. Mai mult, in santurile sapate voi pune ingrasamant natural, astfel incat acesta sa fie mai usor absorbit in sol si sa asigure rezerve de hrana pomilor. Anul acesta am avut primele prune, iar anul viitor ar trebui sa avem si primele caise, mere si pere.

Mai am in plan si plantarea catorva crizanteme, ador simfonia de culori atunci cand nu mai sunt alte flori in gradina!

De ce produse dintr-un magazin gradinarit Husqvarna am nevoie?

Prima pe lista este o cazma noua, de calitate. Aceasta este utila nu doar in gradinarit, ci si pentru diverse alte lucrari, iar cele pe care le avem se resimt in urma renovarilor care au inclus si sapaturi. Sa nu uit nici de lopata!

Pentru toaletarea pomilor am nevoie de o foarfeca de gradina pentru taiat crengi. Este nevoie de o curatare temeinica a pomilor, pentru a le oferi un aspect ingrijit si pentru mai multa lumina in gradina.

magazin gradinarit Husqvarna

 

Iarba este un adevarat cosmar si e nevoie doar de cateva zile in care esti mai ocupat si neglijezi acest aspect pentru ca gradina sa fie napadita de buruieni. De aceea un trimmer este o unealta mai mult decat necesara, sapa fiind depasita. Deja am pus ochii pe o motounealta Husqvarna, dar mai astept putin, ca sa o iau la reducere in campania Black Friday la Belgarden. Spor la cumparaturi din magazin gradinarit Husqvarna, iar apoi spor la treaba sa avem!

Pe aceeasi tema: Citeste aici

6 Comments

 1. Super informații, mulțumim

 2. Bedreag Corina

  Mulțumim pentru recomandare și informații

 3. Costea Alina

  Îmi da teroare iarba cum nu ajungem foarte des la curte când mergem iarba e cât Casa nu mai știu cu ce sa dau sa nu mai crească dar am pus ochii pe o mașină de tuns iarba sper sa o găsesc la un pret bun de Black friday
  Mulțumesc pt pont.

 4. Cornelia Heuberger

  Un trimmer mi-ar plăcea tare mult, avem o gradina foarte mare și pe strada e mare locul, ar fi chiar de ajutor sa scăpăm de iarba ☺️

 5. Heuberger Cornelia

  Un trimmer ar fi de mare ajutor pentru a scăpa de iarba din gradina și de pe strada

 6. Darie Emilia

  Eu am o grădiniță cu gazon și flori în fața casei,dar și o grădină de legume și pomi fructiferi in curte.E o muncă relaxanta, plăcută, mai ales când totul este înflorit sau când se adună roadele.

Leave a Reply