Diverse

Beneficii ale noilor anvelope pentru turisme Debica Frigo 2

Gama de anvelope de iarna DEBICA Frigo 2 se caracterizeaza printr-un profil directional imbunatatit, acestea fiind cauciucuri proiectate special pentru autoturismele de oras si hatchback. Marca poloneza DEBICA a dezvoltat noua linie pentru a oferi conducatorilor auto performante inalte in sezonul rece disponibile la un pret accesibil oricarui buzunar.

Printre particularitatile noilor anvelope Debica Frigo 2 se numara canelurile in forma de sageata care faciliteaza o buna tractiune pe carosabile acoperite cu zapada, precum si o rapida dispersie a apei si zapezii topite. Multumita designului optimizat al acestor cauciucuri pentru turisme, nivelul aderentei a sporit fata de modelul predecesor.

Linia de anvelope DEBICA Frigo 2 a fost proiectata pentru acei soferi care doresc sa se deplasaeze in bune conditii de siguranta pe autostrazi, dar si trasee montane. Umerii rigizi si lati favorizeaza o stabilitate excelenta in curbe, alaturi de o buna manevrabilitate pe orice suprafata. Integrata grupului Goodyear inca din 2008, compania poloneza DEBICA se numara printre cei mai importanti producatori pe segmentul de cauciucuri de buget.

Cateva beneficii ale anvelopelor pentru turisme Debica Frigo 2:

• asigura o aderenta buna, gratie canelurilor in densitate mare si umerilor solizi;

• Suporta sarcini corespunzatoare autoturismelor de cilindree medie si mare, prezentand un indice de 91.

• permite economisirea de carburanti si ofera o franare eficienta.

• raport excelent pret-calitate.

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Am cumparat anul trecut anvelope de iarna, deci nu am cum sa-mi iau altele.

  2. Gradinariu Madalina

    Hmmm…o sa-l bag pe tata in tema. Trebuie sa isi achizitioneze unele noi anul acesta

Leave a Reply