Diverse

Best watch.ro, magazinul ideal pentru urmasele Evei

Cele care au inceput sa poarte ceasuri de mana – si asta nu de ieri, de azi, ci inca de acum trei secole in urma – au fost doamnele si domnisoarele din „lumea buna”. Nici nu este de mirare, pentru ca, fie ele aristocrate sau nu, reprezentantele sexului frumos au fost dintotdeauna fashioniste. Dovada o gasim chiar in primele capitole ale Bibliei – oare nu Eva a fost cea care s-a preocupat pentru prima data de imbracaminte? E de presupus ca, odata aceasta problema rezolvata, Eva s-a ocupat si de accesorii. Ce e drept, pe atunci inca nu se fabricau ceasuri, dar daca s-ar fi facut, si daca ar fi avut laptop si conexiune de internet, Eva sigur ar fi accesat – si nu doar odata – site-ul BestWatch.ro, pentru ca la acest magazin on-line sigur ar fi gasit ceva pe gustul ei: bijuterii si ceasuri care se bucura de girul unor creatori de moda sau ale unor companii al caror obiect de activitate are legatura cu vestimentatia si cu accesoriile, intr-un cuvant, cu tot ceea ce inseamna moda.

Deci, doamnelor si domnisoarelor, ce credeti ca si-ar fi cumparat Eva? E perfect posibil sa fi fost tentata sa-si ofere ceasuri Juicy Couture . Este un brand „L.A.-style” (adica stralucitor si… un pic obraznicut), fondat in 1997 de doua (pe atunci) tinere din „Orasul Ingerilor”: Pamela Skaist-Levy si Gela Nash-Taylor, fosta actrita si sotia a lui Josh Taylor, bassistul formatiei de pop-rock Duran Duran. Este un brand, asa cum ii arata numele, „suculent” – nu degeaba numara printre fanii sai celebritati precum Madonna, Jennifer Lopez, Paris Hilton si Britney Spears – si deci foarte popular in randul fetelor care vor sa se bucure de viata. Fiind un brand de fasion, ofera de toate: haine, incaltaminte, parfumuri si, nu in ultimul rand, ceasuri. Ce mai incolo-incoace, ceasurile Juicy Coutoure nu se vor demoda niciodata – vor fi intotdeauna trendy si, mai ales, punctuale!

Si mai exista ceva la fel de „glamorous” cu care se poate rasfata o fashionista: ceasuri Guess. E si acesta un brand american care a inceput cu creatia de moda si a ajuns sa le ofere fanilor sai, pe langa articole de imbracaminte si incaltaminte, parfumuri si accesorii de lux, inclusiv ceasuri. Trebuie mentionat faptul ca intreaga gama de ceasuri Guess este fabricata de compania Sequel, care este parte a grupului olandez Timex, unul dintre cei mai prestigiosi producatori de ceasuri din lume. Deci, urmase ale Evei, accesati BestWatch.ro!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Sunt foarte frumoase parca as vrea si eu unul, eu care nu suport sa port ceas.

Leave a Reply