Diverse

Bestwatch ofera o gama vasta de brand-uri

Probabil ni s-a intamplat tuturor sa ne dorim sa achizitionam produse de la brand-uri originale si sa avem dubii in legatura cu magazinul respectiv. Aceste dubii pot aparea din cauza produselor falsificate si prezentate drept originale. Insa eu am remarcat ca pe site-ul bestwatch.ro clientii primesc, de fiecare data, exact ce comanda.

Am descoperit site-ul in timp ce cautam ceasuri originale pe internet, deoarece se apropia ziua unui amic si voiam sa ii dau un cadou mai deosebit.

Astfel, am descoperit site-ul celor de la bestwatch.ro, iar categoria lor de produse m-a surprins din start. Fiind un magazin care isi respecta clientii acesta pune in vanzare numai brand-uri cunoscute, la preturi foarte bune.

De exemplu, cei interesati de ceasuri au o ocazie foarte buna sa cumpere de pe site ceasuri Diesel, ceasuri Lacoste sau ceasuri Tommy Hilfiger fara sa fie nevoiti sa faca un imprumut in banca, deoarece toate produsele au preturi rezonabile.

Nu am ezitat si am comandat de pe site-ul lor un ceas de la producatorul Tommy Hilfiger, pentru ca mi s-a parut ca pretul este mult mai bun decat in alte parti si eram convins ca produsele erau 100 % originale.

Produsul l-am primit acasa, prin curier, la doar cateva zile dupa ce am plasat coamanda. Fiind foarte curioasa cum arata, aproape ca am rupt cutia ceasului din cauza entuziasmului. Odata ce am scos ceasul din ambalaj, acesta arata foarte bine in realitate, iar un lucru m-a facut sa cred ca este 100% original. Greutatea produsului era considerabila, semn ca la fabricarea ceasului s-au folosit materiale de calitate.

De atunci am continuat sa raman client fidel al magazinului bestwatch.ro si sa urmaresc saptamanal promotiile si produsele noi care intra pe site. Nu am fost dezamagit nicio clipa pentru ca am comandat ceasul Tommy Hilfiger si o sa continui sa mai cumpar de la acest magazin!

Leave a Reply