Sunt o persoana extrem de curioasa din fire si in mintea mea incoltesc zilnic noi si noi intrebari. Ieri am fost cu elevii mei in drumetie si ne-am oprit sa luam si cate o gogoasa. Cat ne pregatea doamna pachetul, am aruncat o privire la aparatura din dotare si la curatenia locului, asa mi se pare si normal sa faca fiecare dintre noi. Apoi, seara, cand am intrat pe laptop, m-am gandit sa arunc o privire pe ofertele de echipamente profesionale, din pura curiozitate. Ma intrebam: oare cat costa astfel de aparate, ce calitati trebuie sa aiba, de la ce firma ar trebui cumparate pentru a avea garantia calitatii?
Dau search pe Google si caut mai multe detalii despre aparat gogosi sa vad ce imi gaseste. In capul listei imi arata pagina Bilancia, asa ca am intrat pe site sa aflu mai multe detalii. Marturisesc ca nu stiam la care sa ma uit mai intai, oferta site-ului este foarte variata. La sectiunea cautata, am gasit numeroaseĀ modele de masini de facut gogosi , friteuze, masini de turat aluat, masini de glazurat.
Mi s-au parut chiar interesante masinile de facut gogosi, fabricate de CHRAN MECHANIKA.Este vorba despre masini automate pentru gogosi inelus, asa cum mananca politistii americani š Unele dintre masini produc chiar si 1000 de gogosi pe ora, ceea ce mi se pare interesant. Nu stiu care e cea mai mare productivitate a unei astfel de masini, insa 1000 de gogosi sunt o cantitate impresionanta, asta inseamna aproximativ 17 gogosi pe minut.
Friteuzele EUROMAX sunt din inox- cel mai bun material cand vine vorba de preparat- si au caracteristici deosebite, dintre care amintesc termostatul pana la 200Ā°C, pentru a evita accidentele nedorite. Produsele se aflau in stoc si mi-a placut ca in descrierea acestora ai la dispozitie numarul de telefon al fiecarei filiale, pentru a o gasi rapid pe cea mai apropiata in vederea obtinerii unei oferte.
Parerea mea este ca – in orice afacere ai detine- e musai sa investesti in echipamente profesionale de calitate. Iar in domeniul alimentar, cu atat mai mult, conteaza cu ce si cum lucrezi daca te respecti ca brand si iti respecti clientii. Daca maine mi-as deschide o gogoserie, patiserie, pizzerie sau o cofetarie, cu siguranta unul dintre pasi ar fi o colaborare cu Bilancia. Motivele alegerii ar fi multe, dar spun doar atat: calitate, oferta variata( peste 72000 de articole din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale), servicii ireprosabile.
Am o curiozitate: v-ar placea sa aveti gogoseria voastra?
Bianca Roxana Anitei
:)Mi-ai facut pofta de gogosi..mi-ar placea sa am asa ceva acasa, le-as praji mult mai usor si atunci chiar as face mai des!
Monicutza Monica
Nici nu stiu ce sa raspund la intrebarea asta :))) dar nu cred ca mai merg vanzarile ca acum cativa ani
Ana Naghi
:))) E suficient de rapida pentru tine, Bianca? 1000 de gogosi pe minut?
Ana Naghi
la mine in oras chiar merge bine, din moment ce e mereu coada si se mai deschid si altele š
Gabriela Schuster
Nu cred ca merg prea bine gogoseriile, insa mama face niste gogosi super
Gabriela Schuster
am zis ca apar la comment cu gabrini2000, dar vad ca apar cu numele intreg
Paun Loredana
Aceste masini e bine sa le ai si in bucataria ta , zau asa…bine , la dimensiuni mai mici !
Paula Maria
imi plac la nebunie gogosi,am mancat in Spania foarte multi din magazin cu glazura umpluti cu budinca si peste ticsit de ciocolata,o nebunie… dar in oras la mine nu am vazut in nici un magazin mare, iar la cofetarii nu am incercat,dupa cum le vad ,cred ca au gust de ciurigaua cum facea bunica š