Diverse

Botezi? Iata cum trebuie sa arate nasul!

Crestinarea copilului este un eveniment extrem de important in viata oricarei familii, asadar parintii, bunicii si nasii isi vor da tot interesul ca planificarea acestui moment sa se realizeze in cele mai mici detalii. Totul trebuie sa arate senzational, de la tinutele vestimentare si pana la locul unde este oficiat botezul, la restaurantul care va aduna pe toti invitatii chemati cu drag pentru a impartasi bucuria imensa pe care o simt parintii.
Nasii sunt parintii spirituali ai micutului, asa ca vor avea un rol extrem de important in cadrul evenimentului, iar ochii tuturor vor fi atintiti pe cei care au fost insarcinati cu aceasta misiune pentru o viata intreaga. Un copil botezat devine un membru al familiei nasilor, de care acestia sunt responsabili, chiar si cand micutul a ajuns adult. Nasa si nasul vor atrage privirile celorlalti, care se vor intreba cine sunt, din ce familie fac parte, hainele lor vor fi analizate in amanunt etc.
Sfaturi utile pentru nas
Chiar daca toata lumea este de parere ca nasa ramane cea mai admirata dintre cei doi, nici nasul nu se poate lasa mai prejos, deoarece trebuie sa o completeze ca atitudine, dar si ca tinuta vestimentara. Inainte de ziua fericitului eveniment, nasul trebuie sa se ocupe si de lucruri care tin de botezul la biserica, sa vorbeasca cu preotul, sa se decida asupra donatiei pe care o face bisericii ce primeste in sanul ei un nou credincios.
Se impun cateva sfaturi pentru nas, care trebuie luate in considerare:

  • Tinuta vestimentara sa fie una atractiva, sa denote bunastare, efort de a arata spectaculos, asadar pantalonii, camasa si pantofii trebuie sa impresioneze pe cei din jur prin eleganta si sa completeze un look masculin de invidiant. Domnii pot comanda pantofi din piele pentru barbati pe www.bman.ro – un magazin online care vine in intampinarea tuturor doritorilor cu multe produse cu un design modern, confectionate din materiale de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase.

Tot pe acelasi site mentionat anterior, accesand pagina https://www.bman.ro/pantaloni-barbati/ se poate cere sfatul unui consilier vestimentar prin apelarea numerelor de telefon afisate pe ecran, pentru alegerea celei mai bune perechi de pantaloni barbatesti;

  • Accesoriile nu ar trebui sa-i lipseasca deoarece acestea adauga un plus de rafinament intregului ansamblu. Ceasul la mana denota grija pentru organizarea timpului, responsabilitate asumata, completand o tinuta vestimentara masculina prin excelenta. Ochelarii de soare vin sa puna o amprenta perfecta de mister si de stil James Bond, atat de apreciata de femei la un barbat;
  • Tunsoarea nu poate fi uitata. Nasul nu se poate prezenta la acest eveniment decat dupa ce a trecut in prealabil pe la frizerie si a beneficiat de un tratament adecvat in acest sens. Desigur nu este vorba despre vreo coafura complicata ca in cazul nasei, dar parul tuns si aranjat proaspat, chiar si pentru un barbat, vorbeste mult despre grija pe care acesta o are fata de felul cum arata si de respectul pe care il manifesta fata de evenimentul in sine si fata de fini;
  • Atitudinea pe care o are trebuie sa fie putin studiata, in sensul ca trebuie sa arate ca intelege responsabilitatea pe care o are fata de viitorul copilului pe care-l boteaza, sa dea dovada ca are maturitatea necesara, ca ia in serios intregul eveniment.

Intr-adevar, pentru nas este putin mai simplu decat pentru nasa sa-si aleaga tinuta potrivita, important este sa se simta bine in tinuta pe care si-a ales-o, dar si in pielea sa, alegand ceva care-l avantajeaza si care-l face sa se simta comod pe parcursul intregului moment.

3 Comments

  1. ghelbere elena

    Nasul vad ca trebuie sa fie super elegant, dar si nasica la fel, nu?

  2. Valeria Chertes

    Nasul trebuie sa fie foarte elegant dar nu mai elegant decat finul.

Leave a Reply