Diverse

Buchetul de mireasă pentru o nuntă de toamnă: trei trenduri pentru 2020

Ziua în care devii personajul principal al celei mai frumoase zile din viața ta, nunta ta de vis, se apropie cu pași repezi. Dar până în ziua cea mare, îți exersezi aptitudinile de manager de proiect, pentru ca totul să iasă ca la carte. Ai o listă mare, în care detaliile rămân de bifat pe ultima sută de metri, printre care și buchetul de flori ce îți va completa ținuta și îți va adăuga un plus de feminitate.

Sunt atâtea flori frumoase pe acest pământ, încât sarcina de a le alege pe cele care ți se potrivesc și să le combini astfel încât să iasă un buchet de mireasă deosebit, te poate pune în dificultate. Din acest motiv, ne-am gândit să vă dăm o mână de ajutor și să ne consultăm cu designerii floriști, pentru a ne spune care sunt trendurile în materie de aranjamente florale de nunta, pentru anul 2020.

1. Buchete sustenabile

Ce înseamnă să ai un buchet sustenabil? Înseamnă să optezi pentru un buchet de mireasă care să dureze, protejând totodată mediul. Acest lucru îl poți face optând pentru atelierele de design floral, care își iau florile de la producători locali. Astfel, vei avea parte de un buchet de mireasa deosebit care se va păstra și nu se va ofili când îți e lumea mai dragă, care va fi realizat din flori de sezon, extrem de parfumate și un buchet prin care vei încuraja producția locală. Spre exemplu, dacă ai nunta în toamnă, un aranjament floral din dalii sau anemone nu numai că va fi unul de sezon, ci și unul autentic și cu multă personalitate.

2. Buchete cu tonuri verzi și flori uscate

Dacă vezi un buchet de mireasă care conține culoarea verde, când te afli în plin sezon de toamnă, vei avea o permanentă senzație de prospețime sau, cu alte cuvinte, de vară fără de sfârșit. Lasă-l pe designerul florist să adauge în aranjamentul floral iarbă de Pampas sau orice alte “verdețuri” ce se strecoară printre flori. Pentru un plus de autenticitate, florile uscate sunt de mare efect, deși în teorie nu-ți sună tocmai bine. Spicele de grâu sau hameiul uscat în mix cu verdele intens al frunzelor și florile de sezon vor alcătui un buchet care va transmite trecerea de la vară la toamnă în cel mai frumos mod.

3. Flori statement și boboci în buchet

Când visezi la un buchet de mireasă cu adevărat autentic și în trend, alege-ți o floare cu mare impact vizual, rareori întâlnit în aranjamentele clasice, precum anghinarea, protea, pasărea paradisului sau floarea-soarelui și în jurul căreia să aduni boboci de bujori, trandafiri sau orice îți face cu ochiul. Rezultatul va fi cu adevărat spectaculos și original, ideal pentru miresele îndrăznețe, care vor să meargă pe cele mai noi trenduri.

1 Comment

  1. Valeria Chertes

    Un articol minunat pentru cine va fi mireasa.

Leave a Reply