Diverse, Sanatate

Bucura-te de sport cu Sport Distribution

Ador tenisul. De cand ma stiu. Tocmai de aceea am hotarat sa investesc in echipament sportiv de calitate, ca sa ridic rangul de a practica tenis – sa trec de la hobby la pasiune, performanta. Si cum eu nu ma multumesc chiar cu orice, i-am cautat pe cei mai buni in acest domeniu!

Pentru echipament sportiv, ce se ridica la standard europene, eu am ales Showroom Joma Bucuresti, cel mai mare magazine online JOMA din Romania, pentru a-mi achizitiona echipamentul de tenis profi pe care il doresc, deoarece JOMA a devenit unul dintre cele mai puternice branduri din lumea sportului.

 

joma

 

JOMA are o colectie impresionanta de echipament sportiv pentru tenis, pe care a introdus-o pe piata din tara noastra in 2016, dezvoltata cu ajutorul celor mai avansate tehnologii de fabricare. Firma din Spania produce o gama larga de echipamente sportive clasice, precum si modele modern, iar clientii beneficiaza de calitate si profesionalism atat din partea echipamentelor in sine, cat si din partea personalului calificat pe care il intalnesti in magazinul lor.

Tehnologia avansata de fabricare a echipamentului a fost cea care m-a determinat sa aleg sa imi fac cumparaturile de pe Showroom Joma Bucuresti  . Aceasta tehnologie permite eliminarea transpiratiei si circulatia aerului in jurul corpului, imbunatatind confortul jucatorilor de tenis pe parcursul meciurilor. De mentionat ca transpiratia este un proces care incomodeaza multa lume, iar eu mereu am cautat solutii la aceasta problema.

Tenisul  – de la hobby la pasiune

Ce pot sa spun acum este faptul ca acum sunt nerabdatoare sa treaca saptamana de lucru ca sa pot sa ma relaxez la un meci de tenis, iar in cercul de prieteni sunt foarte laudata pentru echipamentul sportiv pe care l-am achizitionat de la Showroom-ul JOMA, echipament care are in componenta: un tricou basic, albastru / o bluza de campus negru cu galben (pentru zile mai racoroase), pantaloni scurti / lungi (din acelasi motiv mentionat mai sus) si o pereche de pantofi sport din gama Joma Super Cross, deoarece partea superioara a acestor tenisi este fabricata din fire de poliester foarte usoare, ce inlocuieste microfibrele traditionale, fiind totodata si un model ce ofera o miscare fara restrictii, iar eu pot sa joc tenis in voie.

Leave a Reply