Diverse

BUZZ-uie bine si testeaza gratuit produse si servicii

buzz1Ti s-a aprins beculetul cand ai citit „gratuit”? Hai, fii sincer! De ce sa ne ascundem dupa visini si sa spunem ca nu ne tenteaza sa testam gratuit produse si servicii? Pe criza asta care face sa fluture toate vanturile cunoscute prin buzunarele si portofelele noastre, nu ar strica nimic ce nu presupune sa platim, corect? Tot mai spui ca nu ai vrea sa primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii?!Asa credeam si eu!

 

Vorba lunga, saracia omului, asa ca vin si va prezint direct ultima descoperire (stiti ca nu pot sa tac cand gasesc ceva interesant care merita!) : BUZZStore.

Ce este BUZZStore?

Vorbim aici de o agentie de marketing participativ care isi propune doua lucruri foarte importante:

 1. Sa scurteze distanta dintre companii si clienti. Orice companie care se respecta vrea parerea sincera a clientilor sai. Intreaga afacere trebuie sa aiba la temelie asta. Un client multumit este cea mai eficienta reclama!
 2. Sa ajute pe de-o parte companiile sa isi promoveze corect produsele si serviciile, iar pe de alta parte sa ofere clientilor(sau potentialilor clienti) oportunitatea de a testa un produs inainte de a decide daca il cumpara sau nu.

Cum devii BUZZ-er?

Nu e deloc greu, trebuie doar sa aloci, pentru inceput, 5 minute din timpul tau :

 1. Iti faci un cont pe www.buzzstore.ro(nu uita sa si confirmi din e-mailul pe care il primesti!) aici. Primesti automat 50 de puncte.
 2. Dupa activarea contului nu uita sa completezi chestionarul cu datele tale, pentru a ti se da aloca cele mai bune campanii, potrivite tie. Pentru asta mai primesti alte 50 de puncte.

Dupa ce ti se aloca o campanie, primesti la tine acasa, in mod absolut gratuit, produsele sau serviciile respective. Tu testezi, spui o parere sincera si obiectiva, astfel incat potentialii clienti sa aiba o imagine corecta a produsului/serviciului respectiv. Nu ajuta pe nimeni sa promoveze un produs daca imediat dupa aceea vor aparea pareri negative privind calitatile acestuia. Parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii, iar in functie de aceasta , o persoana va putea decide daca sa cumpere sau nu acel produs.

Ce beneficii ai ca BUZZ-er?

Inainte de a porni o noua actiune, cu siguranta ne gandim ce vom castiga. Timpul e prea pretios sa il pierdem inutil. Te asigur ca nu e cazul cand vine vorba de BUZZStore! Ce castigi?

 1. Testezi gratuit produse /servicii la tine acasa. O ocazie buna de a avea produse pe care poate nu ti le permiti din venitul personal.
 2. Castigi puncte care se transforma in BONURI CADOU. 100 puncte BUZZ= 10 ron, iar pragul minim pentru a transforma punctele in bonuri este de 1000.
 3. Iti faci vocea auzita! In vremuri in care multi vorbesc, dar nu transmit nimic important, tu poti schimba ceva. Parerea ta conteaza!

Asadar, fii activ in cercurile tale de prieteni, BUZZ-uie bine si castigi pe toate fronturile! Fii lider de opinie in grupul tau si castiga!

14 Comments

 1. anca ungureanu

  multumim de ponT , il incerc imediat!!!!! p.s ochii mei inca sclipesc dupa c au citit cuv „gratuit” :)))))

 2. dorofte alexandra

  sunt inscrisa de ceva timp si inca astept sa testez si eu cate ceva

 3. Daniela Zaharia

  Sunt inscrisa. Ramane de vazut cat de seriosi sunt.

 4. Irfan

  Easy entries for my giveaway.
  It will take a minute to join.
  fashionwithfitness.blogspot.com/2013/07/giveaway-win-free-clothes-from-persun.html

 5. Catalina Sora

  m-am inscris de o saptamana dar inca nu am prea inteles cum sta traba cu campaniile de testare 🙂

 6. Bianca Roxana Anitei

  Nu-s prea lamurita in privinta ‘ treburilor’ care se ofera spre testare;)

 7. I-am vazut si eu…eu am fost inscrisa pe trender.ro, dar vad ca de la un timp nu prea mai au campanii.

 8. Nicolae Claudia

  Am si eu cont, dar nu am avut noroc pana acum 🙁

Leave a Reply