Diverse

BUZZStore: cum sa fii blogger fara sa ai blog

logo-v2O sa spuneti ca articolul asta are un titlu ciudat, nu-i asa? Va asigur ca, daca ne gandim putin mai bine, nu e chiar asa.

Sa incepem cu inceputul: multi dintre voi va ganditi cat de grozav e pentru unii bloggeri sa primeasca spre testare niste produse grozave. Stiu asta din comentariile pe care le primesc la fiecare review postat. Si mai stiu la fel de bine ca sunteti dezamagiti si cand aflati de cate un megaconcurs, cu premii tentante , la care trebuie sa fii blogger ca sa poti participa… Dezamagire dupa dezamagire! Dar asta se poate schimba! Cum?! Cu ajutorul paginii www.buzzstore.ro.

Stiu ca v-am mai spus si cu alta ocazie despre aceasta comunitate, dar uneori e bine sa dai un reminder, poate nu a aflat toata lumea despre faptul ca poti sa primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii. Si da, asa cum spune si titlul articolului, nu-i musai sa ai blog pentru asta! E suficient sa fii motivat, sa ai un grup de prieteni bine inchegat si fii lider de opinie in grupul tau! Cu alte cuvinte, daca esti curios sa testezi produse si servicii la tine acasa, dar iti place si sa comunici in mediul online, atunci trebuie sa te inscrii in comunitatea BUZZStore!(INSCRIE-TE AICI)

Pe scurt: te inscrii, primesti acasa coletul cu produsul sau serviciul de testat. Apoi impartasesti cu prietenii impresiile : le arati coletul(ca sa ii convingi ca totul este cat se poate de corect), le arati impresiile la deschiderea coletului si puricatul produselor sau serviciilor primite. Urmatorul pas ar fi sa te bucuri de produse si, daca ti-au placut, spune-le si prietenilor tai despre ele! De obicei faci asta si cu produsele noi pe care ti le cumperi, nu? Dar acum, cu BUZZStore, ai ocazia sa te bucuri de minunatii fara sa scoti un ban din buzunar. Suna bine!

Asadar, prietenii tai afla ce merita cumparat, iar companiile iti afla parerea! Pentru ca parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii!

Cu BUZZStore, poti si tu sa fii blogger, adica poti testa gratuit, asemenea bloggerilor, produse si servicii!

5 Comments

  1. Dorofte Alexandra

    m-am inscris si eu la ei crezand ca am sa fac si eu ceva ,insa am descoperit ca nu am asa multi prieteni cum credeam si ca oamenii sunt reticenti la ceva ce nu cunosc si in general nu prea au incredere in astfel de campanii

  2. bursuc carmen

    m am inscris si eu. sa vedem ce o sa iasa

  3. m-am inscris si eu,acum 😀

  4. Am cont dar inca nu am primit nimic decat pentru femei pe care clar am refuzat campania, astept in continuare ceva pentru barbati.

Leave a Reply