Diverse

Calatorii…

Dintotdeauna mi-a placut sa calatoresc,chiar daca uneori doar in imaginatie…Dar faptul ca am terminat Facultatea de Geografie a sporit dragostea mea pentru natura,avand ocazia sa vad unele dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania!Ce regret?Ca abia aparusera camerele foto digitale si pe atunci nu aveam una sa surprind minunatiile din tara noastra!Am fotografii multe,dar pe hartie…Dar promit sa recuperez!Va prezint cateva fotografii facute de mine pe Valea Prahovei,cea mai populara din tara noastra,cred eu.

Vedere de ansamblu a Busteniului

Codrii patriei…

Spre cascada Urlatoarea...


Sper ca sunteti de acord cu mine ca avem o tara frumoasa.Va astept si pe pagina de facebook sa imi impartasiti si voi din calatoriile voastre prin tara.Puteti merge aici : http://www.facebook.com/pages/Ana-Naghi/364913410232784.
Va astept cu drag!

5 Comments

  1. Calatoriile sunt pe locul 1 in lista mea de pasiuni 🙂 Chiar ieri m-am intors de la Predeal. Desi vremea nu a fost tocmai calda, m-am simtit foarte bine. Te pup.

    • Off,si eu vreau sa ajung la munte,sper sa reusesc totusi,desi am atatea de facut…Ma bucur pentru tine!Pup

  2. Ai dreptate,avem o tara foarte frumoasa,dar din pacate in ziua de astazi mai greu iti permiti sa iesi la un gratar,sa mergi la munte,la mare,preferam mai bine sa mai facem cate ceva pe langa casa de bani aceea.

    • Pai de asta oftez si eu:anul asta in ianuarie am cumparat casa si sunt renovari de facut…iti dai seama ca un concediu nu este pe lista mea,din pacate…

  3. ghelbere elena

    Imi place sa-mi cunosc tara. In fiecare an merg in excursii cu familia dar in locuri diferite.

Leave a Reply