Diverse

Camere de supraveghere in blocurile de locuinte

Dupa revolutie, majoritatea celor care locuiau la bloc au devenit proprietarii de drept ale apartamentelor si s-au constituit in asociatii de proprietari, care au rolul de a gestiona anumite aspecte si de administra corect cheltuielile si incasarile specifice. Atunci cand se locuieste la bloc sunt inevitabile anumite neplaceri specifice traiului in comun. De aceea, multe dintre aceste asociatii de proprietari au decis sa instaleze in scarile de bloc camere de supraveghere.

1_7

 

Montarea camerelor de supraveghere in scarile si la intrarea blocurilor aduce dupa sine anumite avantaje:

  • Prin intermediul camerelor de supraveghere se poate monitoriza traficul din scara blocului si pot fi depistati eventualii intrusi sau rau- facatori.
  • In acelasi timp, prin simpla lor prezenta, camerele de supraveghere pot descuraja eventualii hoti ce vor sa sparga locuinte sau pe cei care hartuiesc copii sau persoanele in varsta.
  • In cazul in care a avut loc deja o spargere la un apartament, imaginile inregistrate si stocate de catre camerele de supraveghere pot fi folosite ca probe pentru organele competente care fac investigatii.
  • Chiar daca montarea unui sistem de monitorizare prin intermediul camerelor de supraveghere presupune o oarecare investitie financiara, acest fapt este benefic atat pentru linistea locatarilor, cat si pentru valoarea apartamentelor care astfel poate creste pe piata de profil.
  • In cazul in care un locatar sau o persoana straina distruge bunuri din holul blocului sau violeaza corespondenta cuiva, aceste fapte vor fi inregistrate si pot reprezenta probe la un eventual proces.
  • Pretul politelor de asigurare facultativa este mai mic in cazul in care exista sistem de monitorizare cu camere de supraveghere, astfel incat toti locatarii beneficiaza de acest avantaj.

Daca sunteti in cautarea unui sistem de monitorizare al apartamentelor din blocul in care locuiti, Security-Solution.ro are pentru dumneavoastra cele mai bune oferte. Apeland la echipa de specialisti de la Security Solution beneficiati de consiliere gratuita pentru a putea alege cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra. De asemenea, dupa montarea camerelor de supraveghere beneficiati si de suport tehnic ulterior. In plus, pe langa camere de supraveghere, de la Security Solution puteti sa mai achizitionati sisteme de videointerfoane sau de control acces, astfel incat sa va simtiti mereu in siguranta.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    In blocul in care locuiesc s-au facut multe lucrari bune si frumoase dar camere de supraveghe nu s-au instalat.

Leave a Reply