Copii, Diverse

Campanie umanitara: Ajuta copii orfani!

Cea mai pretioasa avere a noastra sunt copiii nostri! Nimic altceva, indiferent cat de maret pare la prima vedere, nu depaseste ca valoare si importanta aducerea pe lume a unui copil si cresterea si educarea lui, astfel incat sa ajunga un OM! Eu sunt mama si stiu ce inseamna sa ii asiguri copilului tau toata dragostea din lume si un oarecare confort material.

 Dar sunt copii pentru care zilele se scurg fara nicio bucurie, pe care nimeni nu i-a invelit la culcare, dupa ce le-a citit o poveste cu printi sau zane, care nu pot avea o bucatica de ciocolata cand isi doresc, care poate nu au tinut niciodata in brate un ursulet de plus… Pentru ei scriu aceste randuri! Si pentru voi, cei care isi doresc sa intinda o mana de ajutor! Nu trebuie sa fim bogati ca sa trimitem o jucarie, trebuie doar sa vrem, sa nu gasim scuze si sa ne eschivam! Pentru un copil care nu are nimic, orice este binevenit, pentru ca orice e cu putin mai mult decat nimic! Sa fim oameni, sa aducem- macar pentru o zi- zambetul pe buzele unor copii care au nevoie de o raza de soare in viata lor!

 Un om cu inima mare a strans langa el alti oameni inimosi si impreuna vor sa faca o bucurie copiilor din cateva orfelinate.

10 Comments

 1. felicitari pentru initiativa:) <3

 2. Felicitari,Ana!Doamne ajuta la toti!….mi-au dat lacrimile de cuvintele frumoase despre acesti copilasi 🙁

 3. Da, din pacate prea putini oameni inimosi mai exista si care material ar avea cu ce contribui.
  Cu putin am contribuit si eu la un eveniment de genu’, acum in decembrie, la o casa de tip familial din Baia Mare, cand Mos Craciun a venit si la niste bieti copilasi uitati parca de soarta.

 4. Ana Naghi

  Da, Camelia, putini inimosi. Eu sunt somera, dar asta nu m-a impiedicat sa ajut cativa copii, in cazuri diferite. De ce oare avem impresia ca ajutor e numai cand cumperi o casa sau lucruri foarte scumpe? Poti face un bine daruind un pachet de biscuiti sau o banana unui copil care nu a mancat in viata lui asa ceva.

 5. Ana Naghi

  Putem ajuta si asa, macar sa ajunga situatia lor la urechile celor care vor si pot sa ajute.

 6. Ana Naghi

  Multumesc, Daniela! Initiativa nu e a mea, dar am vrut sa transmit mai departe!

 7. Mioara Hus

  Zi de zi auzim despre astfel de cazuri, e cutremurator de trist, niciun copil nu merita asta! Eu una as vrea sa-i ajut pe toti si daca as putea as face-o! Ma limitez sa-i ajut mereu pe cei din localitatea mea si din imprejurimi, familii sarace, cu multi copii, familii monoparentale sau copii crescuti de cate-o bunica bolnava, in conditii greu de imaginat. Le duc din cand in cand hainute (ramase mici, de la fetita mea), incaltaminte, jucarii, dulciuri si fructe. Imi place sa ofer personal o mana de ajutor, sa stiu sigur ca tot ce-am daruit a ajuns exact acolo unde era nevoie.

 8. RaduAdina

  Foarte trist ca oamenii care intr-adevar au foarte multi bani se gandesc doar la ei sa si faca tot felul de mofturi iar acesti copii sufera atat de mult si nu sunt ajutati.

 9. Ana Naghi

  asa este, dar pentru asta suntem noi, ceilalti 🙂

 10. ghelbere elena

  Este dureros cati copii sunt orfani sau parasiti de parinti.

Leave a Reply