Diverse

Cand oferi in dar cani cu mesaje

Stii acel moment in care esti foarte relaxat si dintr-o data iti amintesti ca trebuie sa ii faci cuiva un cadou? Exact! Este momentul in care te cuprinde panica, ideile sunt inexistente si bineinteles ca nu vrei sa dai gres. Pentru ca imi place sa vin mereu cu solutii, citeste articolul si ia in considerare pentru urmatoarea aniversare ca poti achizitiona cani cu mesaje pentru prieteni sau membri ai familiei.

Canile cu mesaje sunt cadouri perfecte in orice situatie, fie ca e vorba de parinti sau frati si surori, iubit/iubita, prieteni sau colegi. Cine nu are nevoie de o cana pentru a-si savura cafeaua sau ceaiul preferat? Vezi cui trebuie sa oferi cani cu diferite mesaje!

Pentru membrii familiei

Parintii, fratii si surorile sunt cele mai importante persoane din viata noastra, asa ca e mai mult decat necesar sa le oferi in dar o cana cu un mesaj foarte frumos. De exemplu, poti alege mesaje precum “Pentru cea mai buna mama”, “Pentru cel mai bun tata”, “Pentru cea mai buna sora” sau “Pentru cel mai bun frate”. Cu siguranta toti cei apropiati vor fi foarte fericiti.

Pentru iubit sau iubita

Cadourile pentru persoana iubita trebuie alese cu muuuuulta grija, mai ales daca sunt pentru iubita ta. Pentru ea, poti alege cele mai colorate cani, fie cu flori, animale sau diferite print-uri dragute. Daca alegi si un mesaj cum ar fi “Pentru cea mai buna iubita”, cu siguranta o impresionezi. Daca trebuie sa ii faci un cadou iubitului tau, alge o cana simpla din care isi poate savura cafeaua in fiecare dimineata fie alaturi de tine, fie la locul de munca.

Pentru prieteni sau colegi

Prietenii si colegii sunt persoanele care nu se supara pe tine indiferent de situatie sau de cadoul oferit. Cel mai bine este sa afli care sunt preferintele lor, culorile preferate si alte detalii, insa daca nu ai idee despre asta, sfatul meu este sa alegi ceva simplu. De cele mai multe ori, persoanele din aceasta categorie prefera ceva amuzant, asa ca fie alegi mesaje amuzante, fie diferite desene.

Cani cu mesaje amuzante

In functie de relatiile pe care le ai cu oamenii, poti alege un cadou special si amuzant. Repet, e foarte important sa stii care este nivelul de relationare dintre tine si sarbatorit. Daca stii ca glumele sunt permise intre voi, poti alege mesaje precum cana “Obsedatului de munca”, cana “Majoretei”, cana “Elixirul tineretii” sau cana “Sezi bland si be` cafea!”.

Indiferent cine este sarbatoritul, acum nu mai ai motive sa iti faci griji pentru ca trebuie sa oferi un cadou. In acest articol, dar si pe site-ul celor de la Mr-House, gasesti o lista foarte lunga de cani cu mesaje pentru toti sarbatoritii din viata ta!

Leave a Reply