Diverse

Cand optezi pentru motostivuitoare noi

Opt din zece romani obisnuiesc sa faca achizitii noi in momentul in care un echipament se strica. Cei mai multi aleg cu precadere sa opteze fie pentru reparatii la aparatura veche, in special cand vorbim de lucruri importante sau masini de tot felul, fie aleg astfel de echipamente second hand.

Achizitia de echipamente noi si, in speta, de motostivuitoare noi, este o dovada de respect pentru tine, pentru compania pe care o reprezinti, cat si pentru angajatii tai.Imagineaza-ti cum s-ar simti angajatii sa fie nevoiti saa foloseasca o tehnologie cu mult invechita, pe care ei nu o cunosc sau echipamente greu de manevrat, inteles sau care raspund foarte greu la comenzi. Influentele negative ale unei astfel de achizitii se vor vedea cu precadere intr-un timp foarte scurt, in momentul in care se vor instala si primele defectiuni. Se poate sa intalnesti dificultati la gasirea pieselor potrivite, reparatiilor pot ajunge chiar si la un sfert sau la jumatate din valoarea echipamentului. Mai grave sunt momentele in care nu gasesti piesa de schimb si planurile iti sunt date peste cap.

Asadar, iata cand si de ce sa optezi pentru un nou motostivuitor diesel.

Cand optezi pentru motostivuitoare noi

Un bun moment de a te gandi la o noua achizitie este fix acel moment cand masinaria cea functioneaza partial corespunzator sau deloc. In acest mod poti anticipa faptul de a ramane fara una dintre masinariile de baza si te asiguri ca vei avea una noua, in perfecta stare de functionare, in care nu va trebui sa investesti deloc timp de cel putin cativa ani la rand.

Un alt moment cand ar trebui sa iei in calcul o astfel de achizitie e la trecerea a aproximativ 3-5 ani. Acesta este un timp mediu in care, de obicei, echipamentele bine construite si care au fost supuse unui program continuu de lucru incep sa se defecteze treptat. Unele cedeaza subit, altele treptat, dar cel mai bine e sa nu te ia pe nepregatite.

Mai poti apela la o astfel de masinarie noua fix in momentul in care ti-ai deschis o firma. Inceputul poate fi promitator pentru multi, nestiind ce te asteapta in viitor. Insa, cel putin ai certitudinea ca nu te vei trezi cu un produs inferior si care-ti va solicita mai multe eforturi decat e necesar. Iar in momentul in care pui bazele unei noi afaceri gandesti minutios, nu-ti permiti sa faci investitii nefondate, care sa nu justifice utilitatea si bugetul alocat, in special cand iti doresti o afacere profitabila.

Un alt moment in care te poti gandi la motostivuitoare noi e si atunci cand doresti sa aduci o serie de modificari, sa-ti cresti capacitatea de productie/livrare, cand doresti sa faci renovari si sa-ti cresti renumele si potentialul pe piata. Investitia in echipamente noi, 100% functionale si eficiente va influenta in mod direct ceea ce firma este capabila sa produca, influentand in acelasi timp parerea si fidelitatea angajatilor, dar si cea a clientilor care-ti vor oferi profit. Sa nu uitam ca echipamentele moderne pot fi si primul pas catre obtinerea de parteneri.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén