Copii

Cântec pentru Tisha – primul musical pentru copii regizat împreună cu spectatorii!

MiniArtShow by Ioana Ginghină vă invită în datele de 09 și 17 mai, de la ora 11.00, la CinemaPRO, la un spectacol plin de energie şi voie bună, musicalul Cântec pentru Tisha.

IMG_9557

Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu, este un spectacol inedit, cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari și mici – deveniţi eroii poveștii Tishei.

Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp alături de copilul tău.

Realizat după exigențele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

IMG_9819

Spectacolul a avut premiera în luna aprilie, în ziua de Florii, când sala a fost arhiplină cu micuții care au dansat și au cântat alături de Tisha și de prietenii ei. Costumele colorate și vesele, cântecele ritmate și haioase, o poveste intrigantă au fost ingredientele secrete pentru a-i ridica pe cei mici în picioare și de a dansa și cânta împreună cu eroii lor preferați. La eveniment au participat actori și actrițe, împreună cu copiii, care au apreciat mesajul transmis prin intremediul acestui spectacol.

În Vinerea Mare, musicalul Cântec pentru Tisha s-a jucat pentru copiii din medii defavorizare. Impreună cu Fundația Principesa Margareta a României, MiniartShow by Ioana Ginghină a facut cadou o reprezentație a musicalului copiiilor de la Centrul “Generații” care, pe lângă experiența inedită alături de Tisha, au primit 50% din profit.

Vă așteptăm cu drag, în zilele de 09 și 17 mai, la musicalul Cântec pentru Tisha pentru ca împreună să scriem povestea Tishei !

CÂNTEC PENTRU TISHA

Textul și versurile: Andreea Gaica

Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu

Costume și decor: Flavia Varga

Regie și coregrafie: Felicia Dalu

Cu: Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Emilian Mârnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Răzvan Rotaru, Rareș Florin Stoica

Distribuție:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica

Rază de Culoare: Ilona Brezoianu

Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru

Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru

 

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Durată: 60 min

afis_luna mai

Mai multe detalii despre spectacol: http://miniartshow.ro/cantec-pentru-tisha-spectacol-musical-pentru-copii-4-ani/

sau

https://www.facebook.com/CantecPentruTisha

Biletele se pot achiziționa pin rețeaua Eventimhttp://www.eventim.ro

și de la casieria CinemaPro.

Mai multe informati la telefon 0749419999.

 

Preț bilet : 35 lei

Leave a Reply