Copii, Diverse

Care este varsta potrivita pentru a purta cercei?

Adorarea trupului nu este nimic nou – de fapt, urechile erau probabil două dintre primele locuri care urmau să fie decorate. Mamele și fetitele adora să poată să-și decoreze frumos urechile. Trebuie sa tineti cont de câteva sfaturi despre vârsta cea mai bună pentru piercing-ul urechii și cum să obțineți acele piercing-uri și despre ce simptome trebuie să vă faceți griji.

Care este vârsta cea mai bună pentru piercingul urechii?

Restricțiile de vârstă nu sunt rezultatul unor dovezi medicale sau al unor complicații fizice – mai degrabă este bunul simț care face o decizie clară. Copiii nou-născuți au, de regulă, niște lobi de urechi foarte mici, iar probabilitatea piercerilor și infecțiilor ar fi în mod natural mai mare. Este o decizie personala pe care parintii ar trebui sa o faca impreuna. Rețineți că sistemul imunitar se dezvoltă în continuare la bebeluși și creând o rană deschisă lasă ușa deschisă infecțiilor. Unii pediatri sugerează să așteptați până când au vârsta de cel puțin 6 luni. Există, de asemenea, opțiunea de a aștepta până când aceștia sunt suficient de mari pentru a decide pentru ei înșiși și astfel suficient de mari pentru a se ocupa și de îngrijirea implicată.

Evident ca intervine intrebarea referitoare la locatia unde sa se faca piercingul. Încercați să găsiți un dermatolog sau medic pediatru care să o facă într-un spatiu steril. Oriunde ajungeți, există câteva lucruri de urmărit. Tehnicianul ar trebui să-și spele mâinile în fața ta, înainte să-și pună mănușile. Apoi, curățata temeinic zona pentru a fi perforată și folosit un ac nedeschis pentru fiecare piercing.

Ce material este cel mai bun și cât timp ar trebui copilul să poarte cerceii?

Mulți oameni au alergii la anumite materiale, cum ar fi aurul alb, iar iritarea poate fi severă, deci luați în considerare utilizarea inițială a oțelului chirurgical, deoarece au fost observate mai puține reacții. Puteți întreba întotdeauna medicul dumneavoastră ce este cel mai potrivit și de ce. Ar trebui să faceți un punct de alegere a metalelor utilizate în cazul în care există o problemă. Pentru cei mici sunt recomandati cercei din aur cu surub pentru copii

Cât timp țineți primii cercei este relativ, dar șase săptămâni este cel mai sigur. Aceasta oferă timp pentru vindecarea completă a zonei.

Ce trebuie să luați în considerare după post-piercing?

Pastrati urechile și cerceii copilului curate, spălând zona din jurul lor cu o discheta de bumbac înmuiată fie în peroxid de hidrogen, fie în alcool. Răsuciți ușor și glisați cerceii pentru a păstra forma găurilor. Nu le scoateți până când nu sunteți gata să le înlocuiți cu o altă pereche in caz contrat, găurile se vor închide imediat. Urmăriți atent pentru orice semne de infecție. Când copilul dumneavoastră se spală, spuneți-i să nu-si atinga urechile. Păstrați șamponul și gelul de duș departe de urechi și cercei.

5 Comments

  1. Valeria Chertes

    Depinde de situatie, sunt fetite care nu au nici o problema chiar daca li se pun cercei chiar din prima zi.

  2. Gradinariu Madalina

    Nepotica mea are gauri de dupa ce s-a nascut. Ii sta asa frumos, in schimb eu mi-am facut gauri pea 13 ani si nu am suportat cerceii si mi s-au astupat gaurile..depinde de fiecare persoana in parte. Nici eu nu mi-as chinui bebelina cu cerceii de mica

  3. Iordache elena

    Eu nici gand sa mi rănesc copilul, atunci o sa vrea ea. Multumesc pentru sfaturi!

Leave a Reply