Diverse

Castile wireless Bose

Intotdeauna mi-am dorit o pereche de casti care sa imi dea libertate de miscare si in al caror fir sa nu ma incurc. Imi aduc aminte cand aveam, in adolescenta, walkmann si cat ma suparam de fiecare data cand firul se incurca. Din fericire, tehnologia a avansat foarte mult si pe piata au aparut casti fara fir cunoscute sub numele de casti wireless. Oamenii din ziua de azi sunt mult mai activi, societatea de azi fiind reprezentata prin miscare continua. De aceea, pentru a asculta muzica sau a vorbi la telefon, este ideal sa avem un astfel de dispozitiv. Cand ne deplasam spre scoala sau job, cand facem sport, ne plimbam sau, pur si simplu, ne dorim sa ne relaxam, ar trebui sa folosim un dispozitiv cu casti wireless. Si pentru ca am achizitionat de curand o astfel de pereche de casti, va pot recomanda castile de la Bose de pe site-ul All-Audio.ro . De ce?

In primul rand vei avea o perche de casti si cadou bose. Castile sunt de buna calitate, sunetul este redat perfect. In functie de volum, se va efectua egalizarea obtinandu-se astfel un sunet balansat. O alta calitate este faptul ca sunt rezistente la umezeala asa ca nu este nicio problema daca mergi prin ploaie sau le folosesti la sala. Acest pachet casti si carcasa bose sunt disponibile in mai multe culori, in functie de preferinte. Pretul este exceptional tinand cont de calitatea si functiile pe care le au aceste casti fara fir bose. Raza de actiune wireless este de pana la 10 m. Acestea dispun de tehnologia inovativa NFC pentru distante mici. La aceste casti, NFC este folosita pentru a facilita conexiunea Bluetooth. Durata bateriei este de pana la 6 ore si este de tip litiu-ion.

Cum spuneam, vei primi o surpriza. Vei avea chiar carcasa incarcare cadou. Aceasta iti permite sa incarci castile chiar daca esti in miscare. Cu doar 15 minute de incarcare poti asculta chiar si o ora intrega muzica ta preferata. Aceasta este de cea mai buna calitate fiind o carcasa cu incarcare bose.

De asemenea, poti descarca de pe net Aplicatia Bose® Connect. Aceasta iti va fi de mare ajutor pentru gestionarea tuturor dispozitivelor care sunt conectate la casti.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Daca as tine pasul cu tehnologia ar trebui sa-mi cheltui toti bani pe diverse dispozitive.

Leave a Reply