Diverse

Cât de important este să ai și să dai calendare de perete

Dacă simți că tu, echipa ta, colaboratorii tău sau chiar partenerii tăi și-au cam pierdut motivația caracteristică începutului de an și că rezoluțiile tuturor au eșuat lamentabil odată cu sfârșitul de ianuarie, atunci să știi că a venit momentul să folosești un instrument pe cât de eficient în productivitate pe atât de ușor de trecut cu vederea: clasicul calendar de perete.

Nu rupe lanțul

Cei mai de succes artiști, antreprenori și oameni de afaceri folosesc un principiu simplu pentru a-și păstra obiceiurile bune și pentru a deveni mai productivi. Pentru a-l aplica ai nevoie de calendare de perete agățate la îndemână la birou sau acasă. Poți comanda de la Tipografia Global Print calendare personalizate cât mai sugestive pentru tine, echipa ta sau colaboratorii cu care vrei să începi un lanț de productivitate. Un obicei bun se formează în aproximativ 60 de zile ne spun cercetătorii în ale creierului. Tot ce trebuie să faci este să lucrezi zi de zi la formarea lui.

Ziua și calendarul

Dacă vrei să ajuți pe cineva să-și formeze un obicei din a citi, scrie, face exercițiu fizic, completa niște date, ține o evidență zilnică oferă-i un calendar de perete. Apoi îndeamnă-l să bifeze zilnic cu creionul roșu ziua în care și-a îndeplinit promisiunea față de sine însuși și să facă asta în fiecare zi fără să întrerupă lanțul. Pe măsură ce zilele bifate se adună, senzația de bine, de împlinire, de mândrie se adâncește și obiceiul devine permanent. În acest fel se pot folosi calendare de perete pentru firmă sau viață privată.

Oferă calendare

Dacă simți că cei din jurul tău ar putea beneficia de un astfel de instrument nu ezita să-l oferi. Poți comanda calendare de perete de diferite forme și dimensiuni, potrivite pentru a fi agățate pe pereții birourilor sau camerelor de zi. Află ce interese au persoanele cărora vrei să oferi astfel de calendare și alege imagini sugestive în culori vii. Poți folosi și citate motivaționale potrivite pentru fiecare situație. Important e să știi ce anume va motiva persoana sau echipa și să folosești mesaje țintite care să nu fie ignorate. Dacă ai o echipă de designeri poți ajunge la ei cu ajutorul unor calendare deosebite, cu mesaje adaptate. Dacă ai o echipă de programatori sau oameni din alte domenii adresează-te lor cu ajutorul calendarelor potrivite poziției și stării lor de spirit.

Calendare impecabile

Calendarele pot transmite multe mesaje. Poți arăta că-ți pasă de echipa ta, poți arăta că le ești aproape, le dorești binele, vrei să-i ajuți să-și depășească limitele și să-și descopere potențialul. Alege o tipografie bună cu care să colaborezi și care să te ajute să oferi calendare de perete de cea mai bună calitate. Hârtia pe care sunt tipărite trebuie să arate impecabil, fontul trebuie să fie ales perfect, fotografiile să arate fantastic indiferent că sunt tipărite pe carton lucios, mat, cretat sau de alt fel.

Poți avea o viață mai bună acasă sau la birou folosind acest instrument pe care mulți în au la îndemână dar pe care nu-l utilizează la valoarea lui reală. Calendarul de perete își poate face luna mai bună și anul mai satisfăcător!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    In fiecare an am cel putin un calendar de perete.

Leave a Reply