Diverse

Câteva detalii despre halele metalice

hale metalice

Betonul armat și lemnul au fost, mult timp, materialele preferate pentru construirea spațiilor de producție sau a depozitelor. Acum, acestea sunt puse în umbră de halele metalice Profin, deoarece, până la urmă, trebuie să te orientezi și câtre un produs cu un preț mai avantajos pentru tine, mai ales dacă ai în vedere construcția unui spațiu de mari dimensiuni. De aceea, în rândurile de mai jos am decis să îți prezentăm câteva detalii despre halele metalice.

Materialele folosite la construirea halelor metalice

De regulă, oțelul este materialul preferat pentru construcția lor, deoarece ai parte de cel mai bun raport preț – calitate. Mai există și varianta halelor construite din aluminiu, folosite la corturile de la nunți, târguri și expoziții de mică amploare, tabere, situații de urgență. Alte material folosite mai sunt inoxul și oțelul inoxidabil.

Fundații pentru halele metalice

Pentru că avem de a face cu o structură metalică, nu este nevoie de o fundație prea complicată, cum ar fi cazul unei structuri din cărămidă sau beton armat. Un nou avantaj pentru tine, pentru că ai parte de costuri mai mici.

Stâlpii de rezistență

Stâlpii de rezistență ai halelor metalice sunt destul de rari, pentru că avem de a face cu deschideri mari. Nu uita însă că fiecare stâlp are fundația lui izolată, din motive lesne de înțeles!
În final, reține faptul că și halele metalice, indiferent de mărimea lor, trebuie tratate cu grijă. Materialul preferat pentru construcția lor este oțelul, pentru avantajele evidente ale acestuia. Abia după ce scheletul metalic a fost bine pus la punct, te poți folosi și de alte material, cum ar fi lemnul, sticla, plasticul, betonul sau termoizolația.
Analizează bine care va fi destinația spațiului pe care urmează să îl construiești, dimensiunea acestuia și apoi discută cu experții din domeniu, pentru a afla cum pot halele metalice să se dovedească alegerea cea mai bună pentru tine!

Leave a Reply