Diverse

Cautarea de hidromotoare

hidromotoare

Un hidromotor nu este ceva ce gasesti de regula pe o lista de cumparaturi insa s-au intamplat si lucruri mai neobisnuite. Inainte sa cumperi un hidromotor e bine sa stii si ce este un hidromotor, nu e tocmai un obiect des intalnit prin casa, e un motor cu hidro ceva. O cautare rapida pe Internet ne arata ca e un tip de motor hidraulic, adica un motor ce transforma energia unui lichid in energie mecanica. Are mai multe pistoane care faciliteaza acest proces.

hidromotoare

 

Cand incepi sa cauti hidromotoare nu stii exact de unde sa incepi, cauti hidromotoare pe Internet sau o iei prin magazine? Dar, odata ce gasesti un hidromotor, de care tip cumperi? Da, exista mai multe tipuri de hidromotoare, de fapt 2 tipuri, cu miscare de translatie si cu miscare de rotatie. Odata ce aflii ce inseamna fiecare tip in parte, si te hotarasti de care vrei, poti sa te intrebi daca ai nevoie de accesorii. Filtre, garnituri, cabluri, conectori, tevi hidraulice.

 

Cat inveti despre hidraulica la scoala nu prea te ajuta cand vine vorba de ceva practic, asa ca sa cumperi un hidromotor pare un lucru foarte usor in comparatie cu instalarea sa. Pe partea asta insa exista specialisti care te pot ajuta, hidromotoarele nu sunt obiecte casnice obisnuite, se folosesc in instalatii chimice, aerospatii, in industria materialelor de constructii, in industria contractoare de masini, in general in industria grea. Insa acest lucru nu inseamna ca nu poti cumpara un hidromotor, fara sa sa ai o industrie in spate. Hidromotoarele sunt de preferat in industrie datorita avantajelor pe care le au fata de motoarele electrice.

 

Cautand hidromotoare am dat de Ph Technique, o firma ce se ocupa cu produse din domeniul hidraulicii, hidromotoare, motoare pneumatice, valve, pompe, furtunuri si nu numai. Cautarea m-a dus aici si pe langa un hidromotor am primit si multe explicatii legate de acesta.

3 Comments

  1. kamy camelia

    Am citit articolul,dar cred ca daca vreodata am sa am nevoie de un hidromotor,am sa apelez la cineva care se pricepe,nu cred ca as fi in stare nici sa il cumpar,la cat de complexe sunt

  2. Mihaica Iuliana

    Bun articol. Pana acum nu am avut nevoie de el si nici nu pre stiam asa bine ce este si cu ce se mananca. Acum stiu de la tine si sunt informata corespunzator. De obicei la lucruri din acestea nu ma bag eu ci sotul sau personal calificat, insa este bine de stiut, asa ca multumesc pt informare.

  3. Nicolae claudia

    Ma cam depaseste putin. De obicei cand caut ceva despre care nu stiu prea multe, apelez la internet

Leave a Reply