Carti, Copii

Ce creatii din hartie si carton ondulat poti face alaturi de copilul tau?

Va ramasesem datoare cu mai multe informatii despre doua volume din comanda de la Editura Casa. Despre ce volume este vorba mai exact?

 • Teserea cu fasii de hârtie – Idei creative 106
 • Figurine din carton ondulat – Idei creative 111
 • Inainte de orice prezentare, va pot spune ca in aceasta perioada puteti profita de reducerile tentante, ambele carticele fiind reduse de la 13.39 la 9.51 lei!

  Din pacate, timpul nu mi-a permis sa lucrez pe cat mi-as fi dorit din aceste carti si am sa ma revansez fata de Ema, asta stiu sigur. Ii sunt datoare cu asta si abia acum pot spune ca revin la un program normal. Voi incerca mai intai cu ea, acasa, pentru ca vreau sa vad cum se descurca un copil de 8 ani inainte de a lucra cu elevii de la scoala. Asa am procedat de fiecare data.

  Teserea cu fasii de hartie – Idei creative 106

  Daca va mai amintiti ghergheful pe care lucrati la lucru manual in scoala primara, ei bine, iata o altfel de varianta! 🙂 Ce spuneti de tesere cu fasii de hartie, suna interesant? Va asigur ca asa si este! Iar carticica prezinta cateva idei foarte frumoase, pentru care ai sabloanele potrivite. De aici incolo, doar imaginatia e limita!

  Toate carticelele din seria Idei creative vin in ajutorul creativilor cu prezentarea materialelor, a uneltelor necesare si a tehnicilor de lucru. Un mare plus, pentru ca idei sunt peste tot, dar nu foarte bine explicate si de multe ori totul pare asa de greu…

  Dintre ideile prezentate, preferatele mele sunt semnele de carte personalizate, care mi se par adorabile si numai bune de pus elevilor pe banca in prima zi de scoala. Preferatul Emei este ingerasul zambaret.

  Figurine din carton ondulat – Idei creative 111

  O carticica la fel de colorata si interesanta ca si celelalte volume ale seriei.

  Marturisesc ca nu am lucrat foarte mult cu cartonul ondulat pana acum, dar vazand ce minunatii pot iesi, mi-am procurat material necesar si abia astept sa punem in practica!

  Un tort aniversar, o broscuta ochioasa si haioasa ori piesele necesare jocului mult indragit, „Nu te supara, frate!”, iata doar cateva dintre ideile prezente in acest volum. Le poti crea prin diverse tehnici de lucur cu cartonul ondulat: lipire, prelungirea fasiei de carton sau crearea de diverse forme( ovala, bombata), fiecare fiind prezentata in termeni accesibili.

  Ambele carti sunt recomandate atat prescolarilor, cat si scolarilor. Sunt creatii mai simple, dar si unele mai complexe, asa ca puteti alege in functie de varsta copilului.

  Prezentarea grafica este de exceptie, la fel si calitatea hartiei. O incantare pentru pasionatii de handmade, dar si pentru incepatori sa indrazneasca.

  Va invit sa descoperiti toate volumele din seria Idei creative si sa imi spuneti intr-un comentariu care vi se pare cea mai interesanta!

  Leave a Reply