Diverse

Ce fel de prezentare ar convinge clientii sa aleaga o anumita pensiune?

O pensiune sau o casa de vacanta de inchiriat in regim hotelier este o afacere dedicata turistilor in primul rand, asadar prezentarea acesteia trebuie sa cuprinda implinirea asteptarilor potentialilor clienti de la serviciile pentru care vor plati. Dar ce anume ar putea convinge un vizitator virtual sa aleaga o anumita pensiune in cautarea sa pe internet?

Aspectul poate atrage prin aranjarea rustica, dar confortul nu trebuie sa lipseasca!

Imaginea unei case cu arhitectura traditionala, specifica regiunii va atrage cu siguranta atentia, dar turistii apreciaza si curtea sau gradina – unde florile viu colorate incanta privirile, unde ideal ar fi sa existe spatii de joaca pentru copii, pentru agrement, pentru gratare si foc de tabara.

Daca exteriorul pare interesant vizitatorului pe pagina de Internet pe care este prezentata pensiunea, interiorul va fi cu adevarat important in alegerea locului de cazare.

O oferta de cazare intr-o casa ca pe vremea bunicilor va avea un cerc restrans de posibili clienti, mai degraba o asemenea idee de cazare atragand turistii straini, dar si acestia vor alege sa petreaca putine zile in asemenea conditii, cu putin confort fata de mediul in care suntem obisnuiti sa traim azi.

O solutie ar putea amenajarea pensiunii in asa fel incat confortul modern sa aiba tuse de traditional. De exemplu, dormitorul ar putea avea un mobilier in stil rustic sau elemente de decor traditionale, insa aspra lenjerie de pat a bunicilor nu ar parea tentanta turistilor obisnuiti cu confortul, dar aspectul unor seturi de dormitor impecabile ar sugera confortul si odihna asteptata in zilele de repaus care se doresc petrecute intr-o pensiune.

Promisiunea relaxarii: atractii spa sau macar o baie impecabila!

Cine cauta sa evadeze cateva zile din agitatia si stresul orasului intr-un loc frumos, care sa-i ofere relaxare si buna dispozitie va avea nevoie si macar de o baie cu cada. Fotografiile care prezinta pensiunea trebuie sa includa si baia, iar daca macar una dintre bai este dotata cu cada sau alte modalitati de relaxare, accentul trebuie pus pe aceste facilitati, chiar si ofertele spa fiind foarte atractive pentru turisti.

Mai ales doamnele sau domnisoarele sunt foarte atente la aspectul baii si al toaletelor, astfel incat amenajarea acestora trebuie sa fie facuta in asa fel incat sa imbie, sa arate curate, dar si luminoase, cu mici decoratiuni si accesorii care sa faca incaperea cat mai placuta.

Mancarea buna aduce recomandari bune

Bucataria româneasca este apreciata de turistii din intreaga lume, fiind gustoasa si satioasa. Fiecare dintre regiunile României are cateva preparate specifice cu adevarat de neuitat, iar o vacanta reusita inseamna si satisfacerea poftelor culinare.

Painea de casa, mamaliga sau placintele nu trebuie sa lipseasca din meniul unui local traditional, dar oaspetii vor aprecia mai ales alimentele proaspete, cat mai naturale si cu gust autentic. Pagina web a pensiunii trebuie sa includa si oferta culinara, cu accent pe preparate specifice zonei si chiar cu un fel de mancare inedit, un secret culinar al casei.

Daca pensiunea nu poate oferi posibilitatea servirii mesei in incinta casei, este absolut necesara macar o bucatarie dotata cu toate necesare gatirii unor preparate simple.

Micile detalii fac diferenta!

Evidentierea unor detalii de amenajare sau decor care sa urmeze cultura si traditiile locului vor fi, de asemenea, apreciate de vizitatori. Daca televizorul si accesul la internet sunt dotari obisnuite intr-un spatiu de cazare, o mica biblioteca pentru oaspeti va fi cu siguranta un punct pozitiv in prezentarea spatiului de gazduire. Iar lipsa semnalului pentru telefoane mobile poate fi un avantaj in favoarea relaxarii.

Gazdele pot oferi oaspetilor mici tururi de descoperire a atractiilor turistice in locurile apropiate pensiunii, iar si cateva poze in costume populare specifice zonei pot fi amintiri de neuitat.

Leave a Reply