Diverse

Ce inlocuieste cu succes magia alba

Sunt o persoana curioasa si curajoasa cu o bogata experienta de viata, dar chiar si cele mai dramatice momente ale existentei mele nu as recurge la doua “rezolvari” pe care le consider dezastruoase: nu m-as droga si nu m-as duce la vrajitoare.

Asta nu inseamna ca imi permit sa ii condam pe cei care o fac, ci este suficient sa consider pentru mine si pentru cei apropiati ca m-as inscrie sigur pe panta decaderii fizice, morale si materiale, daca as face asta!

Vrajitoarele de “magie alba” (pentru mine tot vrajitoare sunt) spun ca fac numai bine oamenilor si rugaciunile lor sunt ascultate, prin urmare, cei care apeleaza la ajutorul lor au noroc de bani si in dragoste. Se intelege ca trebuie sa scoti bani din buzunar sau din cont, nu gluma sa se roage pentru tine.

De ce sa te duci la ele, sa-ti vinzi sufletul diavolului ( ca nu ai de unde sa stii cu ce forte lucreaza), cand poti cumpara lemn palo santo si iti faci singur ritualul acasa. Daca tu nu doresti vindecarea, nimeni nu o poate face pentru tine!

Fumigatiile cu lemn sfant raspandesc un parfum divin in casa si in plus iti ofera siguranta ca tu esti in linii mari stapan pe propriul destin si poti “imblanzi circumstantele ostile”.

Chiar mergand exclusiv pe linia autosugestiei si tot ai de castigat, dar lemnul sfant inseamna mai mult de-atat: el este expresia materiala si spirituala a faptului ca omului i-a fost data demnitatea de a iesi cu fruntea sus din orice incercare a vietii.

La vrajitoare nu ma duc, dar ritualuri cu lemnul sfant folosesc cu succes si va dezvaluiesc una dintre strategii:

-Cand stiu ca ma duc unde domneste o atmosfera tensionata, ma rog pentru linistea celor de acolo, aprind un betisor din lemnul sfant si pun unul in buzunar, in timp ce repet de trei ori:
“Doamne, fereste-ma de dispute, azi, te rog! Ajuta-ma sa inchid gura la timp si sa nu rostesc ceea ce nu mai poate fi reparat niciodata!”

Sa va spun acum cum functioneaza „magia”. Ajunsa in acel loc plin cu tensiune negativa scot lemnul usor din buzunar si il privesc cu atentie. De cate ori sunt provocata, el este acolo martor, sa-mi aminteasca pentru ce m-am rugat, asa ca inchid gura la timp.
Incet incet cred in virtutiile lui fiindca ma face sa-mi tin promisiunile. El este cel care imi dovedeste ca pot sa-mi depasesc limitele, sa devin mai buna si mai intelegatoare, sa am incredere ca toate incercarile vietii sunt cu scopul de a-mi slefui caracterul.

Lemnul palo santo este acel adjunvant total in viata omului: fizic, mental, emotional si spiritual.

Pare de necrezut ca poti avea un sprijin permanent cu resurse minime. Cu 246 de lei iti poti lua un pachet de lemn sfant drept pentru fumigatie care iti ajunge tot anul.

De cand l-am comandat si il folosesc am acces de la domiciliu sau de la locul de munca la universul miracolelor…

2 Comments

  1. Gradinariu Madalina

    Chiar exista asa cevaaa??? Nu am auzit in viata mea ????????????

  2. ghelbere elena

    Nu cred in vrajitoare si in vrajitorii. Aprind betisoare parfumate pentru parfumarea unei incaperi.

Leave a Reply