Frumusete

Ce produse RedVelvet mi-au facut cu ochiul in aceasta vara

Imi place sa descopar site-uri si magazine online care vand o gama larga de produse cosmetice si alte accesorii aferente acestora, deoarece imi place sa „explorez” arta machiajului in toate formele sale. Asa se face ca, in aceasta cautarea a mea online, am reusit sa descopar (destul de recent, ce-i drept) site-ul RedVelvet.ro – o companie care este reprezentata prin magazinul lor online, ce isi propune sa ne ofere cea mai buna gama de produse cosmetice originale si cele mai noi tendinte in domeniu la preturi competitive. Sunt distribuitori autorizati pentru toate brand-urile pe care le comercializeaza si, in ceea ce ma priveste pe mine, m-au convins ca produsele lor merita toti banii.

Pentru ca eram curioasa de produsele lor, am zis ca merita sa le ofer o sansa si asa am ajuns sa pun prima mea comanda la ei. Si ma bucur ca am lasat curiozitatea sa ma invinga, deoarece m-am convins de calitatea produselor lor inca de cand am desfacut coletul. Ce mi-am comandat si de ce? O sa va spun, in cateva cuvinte, ce produse mi-am cumparat eu, in cazul in care sunteti curioase ce mi-a facut cu ochiul. Primele pe lista mea au fost cateva pensule machiaj, deoarece trebuia neaparat sa le inlocuiesc pe cele vechi (pe care le avea de destul de mult timp). Eu imi schimb toate pensulele la anumite intervale de timp.

Apoi nu am putut sa rezist sa nu imi cumpar cateva fonduri de ten, in special din cele cu formula lejera, ideala pentru perioada caniculara a verii. Si mereu caut sa achizitionez produse pentru ten care sa contina factor de protectie solara, deoarece razele ultraviolete sunt dusmanul nostru numarul unu in aceasta perioada! Iar eu nu ies niciodata din caza fara sa aplic factor de protectie si va recomand si voua sa faceti la fel. Este cel mai usor obicei (si la indemana oricui) de a incetini procesul de imbatranire prematura a pielii. Si nu in ultimul rand, mi-am permis luxul de a-mi achizitiona si cateva rujuri, in culori vesele si pastelate, astfel incat sa pot sa le port chiar si pe parcursul zilei, la toate tinutele.

Leave a Reply