Diverse

Ce stii despre agendele personalizate?

agende personalizate

Orice persoana activa care doreste sa isi planifice activitatile utilizeaza o agenda pentru a-si nota fiecare detaliu. Insa agenda poate avea si rolul de a ne nota in ea zilele de nastere ale celor apropiati. Indiferent de motivul pentru care o folosim, un lucru e cert: o agenda este un obiect destul de important.

Cele mai multe dintre agendele pe care le detinem sunt primite din partea anumitor firme care doresc sa ofere clientilor sau potentialilor sai clienti un cadou util. Asa ambele parti au de castigat: cel care primeste agenda isi poate planifica programul, iar firma care ofera agende personalizate reuseste o promovare eficienta si directa.

agende personalizate

Cui se adreseaza serviciile de personalizare agende?

Pentru cei mai multi cumparatori o agenda este o agenda si atat. Este mai putin important aspectul si mai semnificativa utilitatea. In functie de asteptarile clientului agendele pot fi simpliste si negravate.

Insa pentru anumite categorii de clienti este importanta personalizarea. Si aici putem include atat destinatarii unor agende, cat si pe cei care le ofera.

 • Firmele care ofera agende personalizate – reprezinta o prima categorie pentru care personalizarea este un aspect esential. Pentru acestea o agenda personalizata constituie o modalitate de promovare aparent simpla, dar complexa totusi. Numele sau logo-ul firmei sunt gravate pe coperta agendei, astfel ca acestea ajung sa fie destul de vizualizate.
 • Clientii care prefera cadourile personalizate – sunt cei care atunci cand primesc un dar apreciaza mult mai mult pe acelea personalizate. Simplul nume sau un mesaj scurt au un impact puternic asupra destinatarului.

 

Ce tipuri de agende personalizate exista pe piata?

Pentru a obtine o agenda personalizata este nevoie de doi pasi:

 1. O agenda simpla
 2. Personalizare

Clientii pot opta pentru oricare dintre numeroasele modele de agende. Exista mai multe caracteristici in functie de care putem deosebi agendele:

1. In functie de dimensiune

Oferta este generoasa: de la simple carnetele de tip Notes care intra in buzunar pana la agende mai mari(format A5, A4) poti alege dimensiunea dorita. Daca in cazul unei agende de birou dimensiunea poate fi mai mare, pentru o agenda pe care vrei sa o porti cu tine e de preferat sa alegi una de dimensiuni mai mici, care sa incapa in geanta sau chiar intr-o borseta.

2. Datata sau nu

Cele mai multe agende sunt datate zilnic sau saptamanal, insa clientii pot opta si pentru agende nedatate, al caror interior este din hartie alba. Agenda poate fi si de tip agenda telefonica(pentru organizarea eficienta a contactelor) sau de tip planner( model ce asigura eficienta organizarii evenimentelor ulterioare).

3. Coperta

Acesta este aspectul care atrage cel mai mult un client. Practic spunem ca o agenda arata bine sau dimpotriva judecand dupa coperta. Coperta poate fi de forma patrata sau dreptunghiulara, cartonata sau buretata, intr-o culoare uni sau intr-o combinatie de culori.

4. Aspect

Unele agende au aspect de carti, altele sunt perforate si arata asemenea unor calendare care se pot derula fila cu fila.

 

Iata ca poti alege dintr-o gama variata de modele de agende. O data ales modelul urmatorul pas este personalizarea. Prin aceasta se intelege gravarea pe coperta a unui nume, logo sau mesaj. Scopul personalizarii este acela de a spori vizibilitatea pentru o firma sau pentru a aduce bucurie unei persoane.

4 Comments

 1. Clar, o agenda personalizata este una din cele mai bune modalitati de a te promova, de a te asigura ca esti mereu sub ochii si in mainile clientului sau partenerului. Cred ca toata lumea foloseste o agenda, fiecare pentru altceva. Chiar si acum, cu toata tehnologia si cu smartphone-urile pe care putem face orice, eu tot am agenda in geanta si mi se pare mai la indemana sa imi fac notite in ea.

 2. Kamy camelia

  Total De acord, imi plac agendete personalizate, cele simple nu au nici farmec

 3. Ana Ardeleanu

  Si eu tot pentru agendele personalizate optez. Nu stiu de ce, dar parca au mai mult farmec si le folosesti cu mare drag. Imi plac foarte mult cele perforate.

 4. Nicolae Claudia

  In mediul de afaceri sunt foarte utile aceste agende personalizate..efectiv sunt reclama firmei

Leave a Reply