Diverse

Cea mai sigura si rapida modalitate de a calatori

14199929-kids-flying-by-plane-illustrationAti ghicit care este? Avionul, bineinteles! Da, ai citit bine: ce mai sigura. Nu insist pe aceasta afirmatie, la o aprofundare mai profunda a situatiei sunt convinsa ca veti intelege ca asa e.

 

Cat despre rapiditate, gandeste-te numai cat de mici par distantele atunci cand calatoresti cu avionul! Va dau un singur exemplu, un drum intern, Bucuresti-Timisoara–> cu trenul 10 ore, cu avionul 55 minute…

Pentru a calatori, mai ai si alte optiuni, cum ar fi trenul sau masina. Sa le luam pe rand!

Calatoria cu trenul, pe langa durata, poate fi si deloc confortabila. Eu una am o problema in a da picior in picior cu cel de vizavi. Si nu pot dormi in tren. Si nu imi plac opririle dese.

Cu masina, alta poveste: chiar daca poti opri unde vrei tu, distanta tot distanta ramane.Iar unora le este rau de masina. Sa nu mai spunem de bietul sofer, care cu siguranta va ajunge epuizat la destinatie!

In concluzie, calatoria cu avionul ramane cea mai rapida si eficienta modalitate de a calatori!

Daca ai nevoie de bilete pentru un zbor la Geneva si nu numai, atunci cauta in programul E-avion si descopera ce avion spre Geneva doresti!

2 Comments

  1. Catalina Sora

    Si eu sunt de parere ca este cea mai rapida metoda de a ajunge dintr-un loc in altul numai ca din pacate nu am mers niciodata cu avionul

  2. Bianca Roxana Anitei

    Clar, e cea mai rapida modalitate de a calatori..si cea mai comoda!

Leave a Reply