Diverse

Cele mai elegante si economice corpuri de iluminat

In prezent, cumparatorii sunt foarte bine orientati, incat cauta sa cumpere produse care sa ii ajute sa faca economii, dar sa fie si elegante in acelasi timp. De la imbracaminte si incaltaminte, pana la decoratiuni interioare si corpuri de iluminat, vrem ca frumusetea sa nu fie niciodata singura calitate a marfurilor pe care le alegem.

Conteaza foarte mult prin ce corpuri de iluminat primim lumina, dar in egala masura calitatea luminii si pretul acesteia. Sa luam ca exemplu becurile din trecut sau neoanele! Aceste corpuri de iluminat, considerate depasite astazi, in trecut dadeau o lumina suparatoare: galbena sau albastruie, inconstanta, la preturi destul de mari, care se regaseau si in factura, dar si in costurile becurilor si neoanelor. Evident ca acceptam totul fiindca nu existau alternative.

Astazi spoturi led sunt cele mai elegante corpuri de iluminat si dau o lumina de calitate premium la cel mai mic pret.

Trebuie sa admitem ca investitia merita fiindca:

-sunt foarte frumoase si innobileaza casele noastre. Se potrivesc oricaror incaperi: hol, bucatarie, baie , dormitor, mai putin sufrageriei. Raspandesc cu rafinament lumina de aceea se afla in topul celor mai comandate produse.

-furnizeaza o lumina cat mai apropiata de cea naturala, de aceea organismul se simte bine in prezenta spoturilor cu led, fiindca percepe lumina in acelasi mod in care se bucura de lumina diurna, naturala

-sunt cu 80% mai economice decat becurile standard, demonstrand apartenenta la clasa energetica A++. La acest consum redus se intelege ca si factura va fi mult diminuata.

-sunt garantate pe o perioada lunga de timp. Garantia oficiala de 24 de luni este depasita de mai multe ori, fiindca spoturile led pot rezista si pana la 4-5 ani.

-simultan cu lumina, spoturile led nu emit si substante toxice sau o cantitate mare de caldura, ci au un comportament nontoxic.

-reflectorul realizeaza o dispersie excelenta a luminii.

Pe stocul magazinului prezentat mai sus exista 96 de produse la aceasta categorie, de diferite marimi, forme si preturi variate, iar clientul le poate alege in functie de dimensiunile camerei si de cata lumina doreste in spatiul respectiv.

In ceea ce priveste pretul, exista spoturi led care costa mai putin de 30 de lei si altele care costa peste 100 de lei.

V-tac-led.ro este magazinul cu cele mai bune si variate corpuri de iluminat, iar comenzile plasate de cumparatori pe site sunt livrate la adresa indicata.

In momentul in care comandati spoturi led, ar fi bine sa va ganditi si la proiectoarele foarte bune, dar si la banda led care da un aer de sarbatoare caselor si gradinilor.

Selectati toate produsele de care aveti nevoie, fiindca toate sunt moderne, elegante si eficiente!

Corpurile moderne de iluminat, consuma foarte putina energie, au durata mare de viata si ofera o lumina de calitate premium, ca sa nu uitam faptul ca functioneaza imediat dupa apasarea pe comutator si nu emit substante nocive sau caldura excesiva. Lumina emisa de ele este alb rece sau alb cald.

V-tac-led.ro asteapta comenzile voastre, deci comandati cu toata increderea fiindca veti primi cele mai bune corpuri de iluminat!

Leave a Reply