Copii

Cele mai importante dotari ale carucioarelor pentru copii

Parintii care au deja copii, stiu cat este de important ca toate lucrurile pe care le achizitioneaza pentru grija si cresterea in siguranta a celor mici sa fie de calitate si sa aiba cat mai multe dotari. Parintii trebuie sa fie atenti la fiecare detaliu al produsului achizitionat, iar daca pe lista cumparaturilor tale se afla si un carucior, trebuie sa il alegi pe cel potrivit dintre cele mai bune carucioare pentru copii, dar nu inainte de a analiza si a compara dotarile.

Ce urmaresti atunci cand achizitionezi un carucior

Sunt foarte multe lucruri pe care este bine sa le iei in calcul atunci cand trebuie sa alegi caruciorul pentru copilul tau. Cei mai multi parinti aleg modele mai ieftine, in ideea in care copilul creste si nu il va utiliza foarte mult timp. Exista carucioare pe care cei mici le pot utiliza de la nastere pana la varsta de 3 ani sau chiar mai mult.

Design-ul si culorile sunt criterii care le fac pe mamici sa spuna ca au gasit caruciorul perfect, insa ideea cea mai importanta este aceea ca, atunci cand alegi caruciorul pentru cel mic, acesta trebuie sa dispuna de cateva puncte forte atat pentru copil, cat si pentru parinti.

Centurile de siguranta

Centurile de siguranta reprezinta cel mai important lucru pe care trebuie sa il luam in calcul atunci cand decidem ca este momentul sa achizitionam un carucior pentru copii. Siguranta celor mici este cea mai importanta, asa ca alege un carucior care ofera un sistem de prindere cu cele mai inteligente centuri de siguranta.

Plierea si greutatea caruciorului

Atunci cand urmeaza sa alegem caruciorul perfect, trebuie sa alegem unul care sa nu aiba greutate prea mare si care sa poata fi pliat cu o singura mana. Atat plierea, cat si desfacerea caruciorului sunt cele mai importante aspecte, iar usurinta cu care se pot face aceste doua actiuni este data de greutate. Parintii trebuie sa poata manevra caruciorul in orice conditii si sa il transporte fara probleme, mai ales ca cel mic are nevoie mereu de atentie.

Rabatarea spatarului si manerul caruciorului

Al treilea criteriu important este reprezentat de rabatarea spatarului, care ii ofera copilului toate pozitiile de care are nevoie pentru un confort ridicat. Alege un carucior care are mai multe nivele de rabatare a spatarului, astfel incat cel mic sa poata sta in sezut, intins pe spate sau intr-o pozitie comoda in care fie se poate juca, fie poate sa adoarma fara probleme.

Manerul caruciorului este si el un aspect important, deoarece, la fel ca si rabatarea spatarului pentru copil care ofera confort micutului, manerul caruciorului ofera confort parintilor. Plimbarile cu caruciorul trebuie sa fie relaxante atat pentru copii, cat si pentru parinti, iar asta inseamna ca indiferent de inaltimea celui care impinge caruciorul, manerul trebuie sa permita o actiune simpla si fara efort.

Alte dotari importante:
● tipurile rotilor si franarea acestora,
● cosul si spatiul pentru cumparaturi,
● suport pentru diferite obiecte (sticluta, cana, biberon),
● husa si alte accesorii.

Compara cele mai bune carucioare pentru copii pe care le gasesti in magazinul online Nolakids si alege cel mai potrivit model pentru tine si copilul tau!

Leave a Reply