Diverse

Cele mai scumpe bijuterii

Cele mai scumpe bijuterii din viata unei femei nu sunt cele pe care si le poate cumpara singura, ci cele pe care le primeste ca borne ale unor noi si importante etape ale vietii:

-cerceii si bratarile primite la nastere. Este un fel original prin care i s-a spus ca era asteptata.

-bijuteriile primite de la mama sau de la bunica la majorat. I se arata cu aur drumul catre etapa de maturitate, iar ea realizeaza ca a pierdut pentru totdeauna copilaria.

-cel mai frumos si cel mai scump dintre inele logodna cu diamante care-i arata ca barbatul pe care-l iubeste asteapta un raspuns important de la ea. De raspunsul acela depinde fericirea si viitorul amandurora. Acum a parcurs toate etapele initierii pentru viata si este pregatita sa-si indeplineasca menirea de femeie: sa devina sotie si mama.

-verigheta, semn al maturitatii depline si a capacitatii de a tine fagaduiala data in fata atator martori.

Acum intelegi tu, dragule, cat de mult va insemna pentru ea inelul de logodna? Nu te grabi sa-l cumperi de oriunde! Sa nu te pacaleasca nimeni cand este vorba de cea mai importanta bijuterie a viitoarei tale sotii! Merita un inel frumos, facut de bijutieri profesionisti din aur cu diamante, iar pentru asta sa ceri si certificat de garantie, sa nu te increzi doar in vorbe!

Nu-l cumpara din surse neautorizate, te rog, sa oxideze inainte de incetarea perioadei de logodna si de pregatire a nuntii!

Multi profita de dragostea ta si de nerabdarea de a te vedea in randul lumii, numai Jomaz.ro iti trimite inelul acasa insotit de certificate de calitate si de garantie. Ba iti face si un cadou de nunta: 25 % reducere la inelul de logodna.

Alege-i cu sufletul inelul de care nu se va desparti niciodata!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Inel de logodna nu am primit, dar verigheta este intradevar cea mai scumpa bijuterie pentru mine.

Leave a Reply