Diverse

Charity Sale of Talia’s Design

talia sIl cunosti  pe curajosul înger Talia Joy Castellano?

Ai auzit despre povestea ei?

Talia a prins aripi ei pe 16 iulie, dupa sase ani si jumatate de batalie cu cancerul. Pe 18 august ar fi fost a 14-a  zi de nastere a Taliei.

 

 

Talia a ajuns in vietile a mii de oameni prin intermediul canalelor media. Tutorialele ei despre machiaj de pe Youtube i-au adus 1,192,000 de abonati si 517,000 fani pe Facebook. Mai mult, ea si-a spus povestea despre lupta impotriva cancerului pe Vlogs intr-o modalitate eficienta si inspirate. In timpul The Ellen Show a fost intrebata cum reuseste sa aiba un moral ridicat? Raspunsul ei, „Ce pot sa fac? Sa fiu deprimata? Un pestisor mi-a spus candva sa continui sa inot.”

Talia a luat legatura in aprilie cu Romwe pentru a se alatura echipei fashion Vloggers. Cu aceasta ocazie, Talia si echipa de design Romwe au creat impreuna niste leggings speciali. Talia spunea „machiajul e peruca mea”, asa ca a sugerat niste imagini inspirate de make-up pentru a fi imprimate pe leggings: Lip-print Black-white Leggings, Colorful Lip-print White Leggings, Lipstick Print White Leggings

Dar dupa ce leggings au fost gata, Talia nu s-a mai putut bucura de ei, era deja prea bolnava.

Stim ca Talia e cu noi mereu, nu doar cu echipa Romwe, ci cu toti Romwer-ii. Romwe va dona pentru Fundatia Base Camp Copii cu cancer, fundatia preferata de Talia, pentru a ajuta mai multi copii si pentru a aduce inapoi speranta copiilor care se lupta cu cancerul. Campania va incepe pe 27 septembrie.

Pentru fiecare pereche de leggings cumparata, Romwe va dona 5$ fundatiei mai sus mentionate.

Afla mai multe despre campanie AICI

 

image001

Do you know the brave angel Talia Joy Castellano? 

Have you heard about her story?

Talia earned her wings on July 16th after six and half year battle with childhood cancer. August 18th would have been Talia’s 14th birthday.

Talia touched the lives of thousands through social media. Her make up tutorial on Youtubeearned her 1,192,000 subscribers and 517,000 fans on Facebook.  In addition, she told the story of her fight with cancer through Vlogs in an insightful and inspiring way.  During The Ellen Show, she was asked how does she keep her spirits up?  Her answer; “What can I do? Be depressed? A little fish once told me, just keep swimming.”

Talia contacted Romwe to join fashion Vloggers Team this past April.  By this chance, Talia and Romwe’s design Team, designed special leggings together.  Talia said “make up is my wig”, so she suggested some makeup-inspired images to print on the leggings. Lip-print Black-white Leggings, Colorful Lip-print White Leggings, Lipstick Print White Leggings

But after the leggings arrived, Talia was not able to enjoy them, as she was too sick.

We know that Talia is with us forever, not only with Romwe Team, but also with all Romwers.  Romwe will donate for Talia’s favorite charity, BASE Camp Children ‘s Cancer Foundation, to help more children and bring hope home for the children who are fighting child cancer.  It will starts on Sep 27th

Go HERE for more informations!

 

8 Comments

 1. rosia victoria

  da , o lectie de viata ,dar cu sfarsit neplacut ! 🙁 ingrii revin printre ingeri !

 2. Offf……….de ce oare trebuie sa se intample asemenea situatii pentru a ne deschide ochii mai bine …pentru a vedea cu adevarat pe cei alaturi de care traim…? 🙁

  • Comment by post author

   Ana Naghi

   Fiecare le are le ale lui si intotdeauna ni se pare ca ale noastre sunt cele mai grave, dar astfel de cazuri te fac sa iti dai seama ce de fapt esti un norocos cu ce ai : sanatate!

 3. Mioara Hus

  Foarte important in lupta cu cancerul e moralul ridicat, dar uneori, lupta devine nedreapta si din pacate, invingatoare iese boala. E si mai trist cand e vorba de un copil :(. Talia va ramane un exemplu pt. multi, chiar daca n-a iesit invingatoare din lupta cu cancerul!

 4. madalina

  asa este aveti mare dreptate dar si mai mare este nedreapta lume in care traim si cat de rai putem deveni unii cu altii…nu mai stim de compasiune respect si solidaritate…e greu si cand vezi la ceilalti ca sufera dar si mai greu cand ti se intamla tie sau cuiva drag tie…dar din pacate multi nici asa nu se lecuiesc de anumite lucruri care le fac rau ( fumat cafea droguri) si continua desi stiu ca le fac mult rau…am ajuns sa traim intr o lume haina…frumos suflet ea va ramane mereu in sufletele noastre!!!!!!!!!

 5. Dorofte Alexandra

  un inger care a plecat mult prea devreme dintre noi ,dar care in scurta ei existenta a reusit sa lasa totusi ceva in urma ei .

Leave a Reply